A tanár meg akar buktatni jogtalanul. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyukám volt bent. De mikor beszélt az igazgatóval, oszt.főnökkel, tanárral és jött haza akkor elkezdett ordibálni velem hogy leszégyenítetettem meg stb stb stb. Persze a tanárnak hitt mindenki mert terhes. Közben semmit az ég világon nem csináltam, lelki roncs vagyok..2021. ápr. 26. 15:44
21/48 anonim válasza:
17: azért ez olyan igazi összeesküvéselméletnek (paranoiának) tűnik.....
23/48 A kérdező kommentje:
12es- minden osztálytársam mellettem állna
2021. ápr. 26. 16:05
24/48 A kérdező kommentje:
20/ magyar irodalom
2021. ápr. 26. 16:06
25/48 anonim válasza:
Ez nekem nagyon hihetetlen... Most komolyan! Minek írtad ki a kérdést?? Azért, hogy egy hamis dolgot elhitess velünk, aminek köze nincs a valósághoz és neked adjunk igazad vagy valóbban segítséget kérsz??
26/48 anonim válasza:
Hát akkor hajrá! Vagy csak feltételes módban...??? azt írod: "állNA"
Ez így harmatggyenge...
Anyádat meg tudod győzni? Hívd oda pár osztálytársadat, hogy álljanak ki melletted... Legalább Anyád felé. Megteszik?
27/48 anonim válasza:
Akkor írtok az igazgatónak egy levelet, amit mindenki aláír. Vagy mindenki ír pár sort a témáról az igazgatónak.
28/48 anonim válasza:
25. vagyok.
Utóbbihoz viszont pontosan le kell írnod mindent!
29/48 anonim válasza:
Hol vannak a dolgozatok, esszék, stb. stb. ??? AMik írásbeli bizonyítékok lehetnének (ha nem kamu az egész..)
Ezekre mind egyest adott?
30/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 25s de ez a szomorú igazság. Ha szeretnéd gyere el és nézd meg mi megy a suliba, de nem fogok foglalkozni veled. Azért írtam ki a kérdést hogy tanácsot kérjek de rossz ötlet volt
2021. ápr. 26. 16:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!