A tanár meg akar buktatni jogtalanul. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyukám volt bent. De mikor beszélt az igazgatóval, oszt.főnökkel, tanárral és jött haza akkor elkezdett ordibálni velem hogy leszégyenítetettem meg stb stb stb. Persze a tanárnak hitt mindenki mert terhes. Közben semmit az ég világon nem csináltam, lelki roncs vagyok..2021. ápr. 26. 15:44
31/48 anonim válasza:
Egész tanévben nem volt egyetlen írásbeli dolgozat sem??? Vagy osztályzásra beadandó fogalmazás, elemzés, olvasónapló, stb. stb.
Kizártnak tartom, hogy csak szóbeli feleletek lennének magyar irodalomból....
32/48 A kérdező kommentje:
De voltak témazárók is. Nálam van minden
2021. ápr. 26. 16:13
34/48 A kérdező kommentje:
Igen, négy 5-s lenne ha nem írt volna be négy 1-est rá .....
2021. ápr. 26. 16:17
35/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi baja velem a tanárnak
2021. ápr. 26. 16:18
36/48 anonim válasza:
És egész évben nem szóltál se szülőknek se más tanárnak, hogy témazárókra nem jó jegyet írt be?
37/48 anonim válasza:
Na itt kezd komolytalanná válni az egész..... 5-ös lett VOLNA ...
Szerinted....
Már ne is haragudj, de ez vicc!
Az önkritika szikrája is hiányzik belőled.... Bemagyarázod magadnak, hogy az bizony mind ötös....
No comment.
38/48 anonim válasza:
36: na ez is érdekes.... Hogy eddig fel sem tűnt neki?????? És az anyukája ezekről hogyhogy nem tudott...?????
39/48 anonim válasza:
Mi az hogy ötös volna? Max pontos? Nincs benne semmi hiba aláhúzva? Már ne haragudj, de ezek elég gyenge lábon álló érvek. Abszolút semmi önkritikád és csak megerősítést vársz vadidegen, arctalan emberektől.
40/48 anonim válasza:
39: saját dolgozatára ötöst adott volna.... :)))))
Ez kb. olyan, mintha a vasorrú bába saját magát hirdette volna ki nyertesnek a Miss Universe versenyen.... :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!