Ellenzitek az általános iskolák április 19.-i nyitását, vagy támogatjátok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 17:01
31/41 anonim válasza:
#26 Elüt a busz, belétek csap a villám, elvisz titeket egy sas, rátok szakad a felsővezeték, stb. Ezek bármikor megtörténhetnek. De senki nem szeretne egy járványba meghalni mert így iskola úgy iskola. Fejezze be orbán.
32/41 anonim válasza:
#31 Ment a pipa tőlem.:)
#26 dislike
33/41 anonim válasza:
26-os, az lenne a kockázatvállalás, hogy beviszem a gyereket suliba, ahonnan hazahozhatja reális eséllyel a vírust, és megfertőzi az apját mondjuk? Vagy az, hogy tünetmentesen hordom, lefertőzi az osztálytársát, aki elviszi haza és esetleg belehal az édesanyja? EZ lenne a kockázatvállalás? Nálunk ezt felelőtlenségnek hívják, de biztos más vidék.
34/41 anonim válasza:
Ideje lenne mar mindent visszaallitani ahogy volt.
35/41 anonim válasza:
Most május 10-ig még zárva a felső.
37/41 anonim válasza:
23-as vagyok
És láss csodát úgy lett ahogy én is tippeltem. Mennek vissza az alsósok, többiek maradnak.
38/41 anonim válasza:
Majd hullani fognak az emberek mégjobban. Eddig én se gondoltam annyira komolynak ezt a "vírushisztit", de az utcánkból 3-an is meghaltak koronavírusban nem olyan régen. Meg ez a britt mutáns sokkal fertőzőbb, de a több is. Az oltás meg csak az oltottakat védi. A gyerekek meg széthordják mindenfelé a vírust, pedig ők is hordozók, és ráadásul 6 év alatt nem kell maszkot hordaniuk.
39/41 anonim válasza:
Teljesen egyetértek.Ez akkora hülyeség,amit megint csinàlnak.De szerintem kevesebben lesznek azok,akik nem tudjàk megoldani a gyermekelhelyezést.Kitartàst a Kicsik szüleinek.
Én befogom és nagyon örülök. (5. és 7. osztàly)
40/41 A kérdező kommentje:
Szerintem ez most az egyszer korrekt döntés volt a kormány reszerol.
2021. ápr. 14. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!