Akarjátok hogy Április 19.-én kinyisannak az iskolák?
Menj Te vagy vidd a gyereked a fertőbe.Aztán majd bemutathatod magad mint egy "survivor" kívánom ,hogy sikerüljön.
#9. Csak a véleményemet mondtam el. És amúgy sem az átlagos emberek fogják eldönteni, hogy nyissanak-e az iskolák vagy sem, hanem Orbán Viktor. Csak nem fogja megsajnálni Orbán a sok siránkozó embert, akik azt mondják, hogy "Jaj, bárcsak nem nyitnának ki az iskolák", "Ne nyissanak ki az iskolák", "Miért kell kinyitni az iskolákat", stb.
A gyerekek meg maradjanak hülyék, igaz? (Tisztelet a kivételnek)
Itthon nem tanulnak meg annyi mindent, mint az iskolában. Csak feladják a leckét és kész. Mire jó ez? Persze én is féltem a gyerekemet a koronavírustól, de ha kinyitnak és nem megy be az iskolába azért, mert félünk a vírustól, akkor sok igazolatlant írnak be, és ezzel meg is bukhat. Én se akarom hogy kinyissanak a sulik, de ez ellen nincs mit tenni.
7-es válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!