Lesz nyitás Április 19-én?
TUDOM TUDOM
Kis millió ilyen kérdés van.
De nézzük:
Az oké hogy a tanárok be lesznek oltva talán mind a kettővel DE
Számoljuk úgy hogy van egy 20 fős osztály. A tanár nem bírja odaadni senkinek de tegyük fel 20ból van 2 covidos. Az a kettő 4-4 osztálytársával beszélget. 4ből minimalizálása legyen csak 1-1 aki elkapja.
Most van így 4 covidos az osztályban.
Az a kettő hazamegy és meg tünetmentes de elkapja az egész család. Az mondjuk legyen összesen 4 fő. Ugye így már 8nál tartunk és ha beletesszük azt a kettőt aki elindította az 16. Legyen szó felső tagozatról.
12. Osztályból ez megtörténik a felével tehát 6-tal. Ami 96 egy iskolában. Ez így ugye így ugye elkapta 24 család és eddig tünetmentesek. Ez a 24 család átadja CSAK 2-2 embernek ami +48.
Egy iskola az már 144 ember.
A családok feléből(12) meghal 1-1 ember az 12 halott. A tovább fertőzöttek negyede(12) is meghal. Az 24/iskola.
Számoljuk úgy hogy ez CSAK 20 iskolában történik meg.
Az 2880 új fertőzött és 480 halott.
Tehát nagyon minimumosan számolva:
2880 fertőzött
480 halott
Tudom ugyan ez megtörténhet egy munkahelyen egy boltban egy bárhol de ennyivel máris tudná növelni ha kinyitnának.
(Nem tudom hogy minek írtam ezt most le😂)
Elvileg, eddig nagyon úgy tűnik, hogy mindenképpen nyitni akarnak 19-én...kivéve az egyetemek(?). Újra akarják indítani a gazdaságot, stb.
Saját véleményem szerint, még korai lenne nyitni és hülyeség is. Magyarország lakossága kb. 10 millió ebből 2,5 millió beoltott van még. Irdatlan kevés a beoltottak száma...sajnos így is valamennyire kevésbé, de el lehet kapni a covidot...
Egyébként létrehoztam egy petíciót.
Ha valaki támogatná és van pár perce az légyszi írja alá.🙂
8
Milyen hány kérdés? Ez az első kérdésem a nyitással kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!