Az április 19. szerintetek tényleg nyitás lesz?
Igen, ez már biztos.
Kormánynak az Operatív Törzs szemébe mondta, hogy nem jó ötlet ilyen hamar nyitni de rávágták, hogy más szférában is dolgoznak az emberek akkor a tanárok is dolgozzanak.
Ezt láttam én is, csak nem ebben a formában.
Hihetetlen, hogy mennyire szánalmas a kormány.
Ez meg hogy mások is dolgoznak kb olyan mint Orbán beszólása , hogy ő is bement dolgozni az első oltása után.
Szerintem menni fogunk, felesleges másban reménykedni(azért maradjon egy kis remény, titokban nekem is van) mert a felső hatalmasságokra nem tudunk hatni, akárhogyan is mérgeskedünk, csak el kell gondolkozni.
Bármilyen véleménnyel vagytok Orbánról, akkor is az van, hogy már most lazítás van, közeledik a nyár....nem lesz szígorítás. Lehet ez a focimeccsek miatt, de akár azért is, mert az lesz mint tavaly nyáron. A vírus kb. eltűnik.
Most elég ijesztően fest a helyzet, főleg ha vissza kell mennünk, de az a kormány felelőssége, ha ezt megengedi.
Azzal nem oldodott meg a vírushelyzet, hogy valamennyi tanár oltakozott...ugyanugy fertőznek, és terjed a vírus😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!