Szerintetek most hogy be van jelentve biztos hogy vissza megyünk az iskolàkba?
Megértem,hogy van aki sajnos nem tudja megoldani,hogy otthon tartasa a gyermekét,mert elveszítheti az àllàsàt, vinni szeretné az iskolàba.
Viszont,aki meg tudja oldani,hogy otthon tudja tartani a gyermekét-ahogy én is meg tudom- és tud a gyerek otthonról tanulni, annak miért nem engedik meg,hogy megtehesse szankcionàlàs nélkül az online oktatàst?
Ne legyen kötelezővé téve a jelenléti oktatàs!
Nem az lenne az ésszerűbb,hogy minél kevesebb legyen a tanteremben a gyerekszàm és így csökkenthető a vírus "adàsvétele"?
Tavaly szàz alatti halottszàmnàl lezàrta fél évre az iskolàkat,most napi hàromszàz halàlesetnél nyit.
Elment teljesen Orbàn Viktor esze, az a kevés is ami volt....:(
Én személy szerint nem fogom engedni a gyerekeim iskolàba.Szeretném őket làtni felnőni.A én gyerekeim, én szültem őket ,az én felelősségeim.Ne egy hatalommàniàs, elmeroggyant döntsön az egészségünk/életünk felett.
45#
Annyira remélem ezt én is.Le vele-le vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!