Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek most hogy be van...

Szerintetek most hogy be van jelentve biztos hogy vissza megyünk az iskolàkba?

Figyelt kérdés
Mert 2020 ban is ez volt:(

2021. márc. 29. 22:16
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
90%
#40 Hát nem
2021. ápr. 2. 18:54
 42/56 anonim ***** válasza:
79%
szerintem se a jó döntés, sőt a lehető legrosszabb. de ez van. :(
2021. ápr. 2. 19:13
 43/56 anonim ***** válasza:
88%

Megértem,hogy van aki sajnos nem tudja megoldani,hogy otthon tartasa a gyermekét,mert elveszítheti az àllàsàt, vinni szeretné az iskolàba.

Viszont,aki meg tudja oldani,hogy otthon tudja tartani a gyermekét-ahogy én is meg tudom- és tud a gyerek otthonról tanulni, annak miért nem engedik meg,hogy megtehesse szankcionàlàs nélkül az online oktatàst?

Ne legyen kötelezővé téve a jelenléti oktatàs!

Nem az lenne az ésszerűbb,hogy minél kevesebb legyen a tanteremben a gyerekszàm és így csökkenthető a vírus "adàsvétele"?

Tavaly szàz alatti halottszàmnàl lezàrta fél évre az iskolàkat,most napi hàromszàz halàlesetnél nyit.

Elment teljesen Orbàn Viktor esze, az a kevés is ami volt....:(

Én személy szerint nem fogom engedni a gyerekeim iskolàba.Szeretném őket làtni felnőni.A én gyerekeim, én szültem őket ,az én felelősségeim.Ne egy hatalommàniàs, elmeroggyant döntsön az egészségünk/életünk felett.

2021. ápr. 2. 21:35
 44/56 anonim ***** válasza:
83%
Viktor ORBÁN esze tönkre ment :(
2021. ápr. 2. 21:39
 45/56 anonim ***** válasza:
64%
Orbán bukni fog!
2021. ápr. 2. 22:07
 46/56 anonim ***** válasza:
77%
#45 nél a pont
2021. ápr. 2. 22:54
 47/56 anonim ***** válasza:
93%
ha nem akkor választási csalás történik
2021. ápr. 2. 22:54
 48/56 anonim ***** válasza:
87%

45#

Annyira remélem ezt én is.Le vele-le vele!

2021. ápr. 3. 07:45
 49/56 anonim ***** válasza:
97%
Fiatalok össze fognak el mennek szavazni minél többen akkor le lehet váltani.
2021. ápr. 3. 12:41
 50/56 anonim ***** válasza:
95%
#34 Még Orbán se tudja hogy mi lessz össze vissza kapkod most azt kell ki találniuk mi lessz az érettségizőkkel őket is vissza küldik akkor vállalja a felelősséget két hét miatt vissza kell menni ha valaki megfertőződik akkor az egész osztály karanténba kéne hogy menjen akkor azok érettségizni se tudnának. Meg azzal se számolt a kormány, hogy az üzletekbe létszámkorlátozás lessz akkor a iskolába is azt kéne be vezetni vagy ott nem fog számítani, hogy sokan vannak.
2021. ápr. 3. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!