Szerintetek most hogy be van jelentve biztos hogy vissza megyünk az iskolàkba?
Figyelt kérdés
Mert 2020 ban is ez volt:(2021. márc. 29. 22:16
31/56 anonim válasza:
#29 fejezd be nem kell jelenléti ilyen magas covid adatnál #30 is fejezd be neked is ugyanaz
32/56 anonim válasza:
"Most 2-3 hét halasztást kérnek aztán zsa. :)" Arra a kis időre mi értelme lenne bemenni? Csak a fertőzés menne meg mindenkit szétbuktatnának...
33/56 anonim válasza:
"meg mindenkit szétbuktatnának..." aki nem tanult azokat lehet. én áldom a tanáraimat, hogy óráról órára feleltettek idáig is. :)
34/56 anonim válasza:
100% hogy visszamegyünk. Belsős információim vannak. Aki nem hiszi, majd meglátja két hét múlva.
35/56 anonim válasza:
#34 én is így gondolom és nem értem miért kellett lepontozni..
36/56 anonim válasza:
#35 mert ezek idióták, azt hiszik örökké tart majd nekik az online suli, ahol kedvükre lóghatnak az órákról.
Kettő hét és újra normális oktatás lesz.
37/56 anonim válasza:
#34 milyen belsős info mond csak el
38/56 anonim válasza:
amugy miniszterelnök Úr bolond akkor
40/56 anonim válasza:
Pont, hogy az lenne a lehető legjobb döntése, hogy kinyitja mihamarabb az iskolákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!