Szerintetek most hogy be van jelentve biztos hogy vissza megyünk az iskolàkba?
Én is nagyon remélem,hogy meggondoljàk főleg az iskolanyitàst.Én nem engedem a gyerekeim iskolàba ,hogy mégsem így lenne.
Én nem értem.
Mikor bezárják a boltokat: Ember tüntetnek, és nem hisznek a vírusban.
Mikor iskola nyitásról van szó: Mindenki fél a vírustól.
Na végre, van olyan ember, aki gondolkodni is tud! Nincs még minden veszve!
16, és szeretnék már normál iskolát. Miért kérded?
Mert veszélyes a te [Normál iskolád]. Már fiatalok is meghalhatnak. Elég annyi hozzá hogy le legyen gyengülve az immunrendszered. Ez a vírus nem olyan mint 1 éve Ha ezt elkapod és le gyengült az immunrendszered akkor nem minden esteben éled túl. Ha koronavírusos vagy ilyet szedj: [link]
favipiravir
Gyógyszer
Képlet: C5H4FN3O2
Moláris tömeg: 157,104 g/mol
Egyéb nevek: T-705, favipira, favilavir
PubChem CID: 492405
ATC-kód: J05AX27 (WHO)
22 vagyok, megértem,hogy nem kell, valóban felmehetnek az esetszámok. (Bár szerintem ezeknek a korlátozásoknak semmi értelme nincs, mindenki támaszkodjon az immunrendszerére, aki nyilván fél, az maradjon otthon. )
A legérdekesebb az, hogy mindenkinek szinte sírt a szája, hogy miért vannak korlátozások, meg, hogy ez a vírus nem veszélyes... Aztán ha nyitnak a sulik, jön megint a beteges félelmük.
Bárki bármit mond, a digitális oktatás nem egészséges, és nem olyan hatékony mint a jelenléti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!