Ki örül annak, hogy egy hét múlva visszamehet az iskolába? Ki hiszi el, hogy egy hét múlva visszamehet az iskolába?
Figyelt kérdés
Én nem2021. jan. 4. 18:12
1/23 PSPETI válasza:
Majd holnap, holnapután, vagy legkésőbb csütörtökön kiderül, d én úgy gondolom, hogy lesz iskola. Szerintem mindenki örülne, kivéve a kis antiszoc görcsöket.
2/23 anonim válasza:
nem lesz itt semmi feb eleje közepéig...
3/23 anonim válasza:
feb eleje közepe? inkább március eleje közepe. ja de szerencsére az emberek nem hülyék és a többség nem akarja beoltatni magát, akkor lehet hogy csak szeptember...
4/23 anonim válasza:
óóó bár úgy lenne.... karton pezsgőt bontanék és fürdenék benne.... de nem lesz úgy
5/23 anonim válasza:
PSPeti, jelen esetben te vagy az 'antiszoc görcs' mert egész nap ezen az oldalon lógsz. te az antiszociáltságról ne hablatyolj. Másrészt valakinek azért jobb, mert nem kell a büdös buszon rossz esetben órákat a dugóban állni, nem este 7-re ér haza, és nem kell reggel 5-kor kelni. Ha te így élnéd az életedet, szerintem felakasztanád magadat ha vissza kéne menni, nemhogy még az iskolák kinyitása mellett álj.
6/23 PSPETI válasza:
Csaxólok, hogy ha van iskola, akkor napi 3 órát ülök a buszon, de ez nem ár a normális életért.
8/23 anonim válasza:
De ha a normális életet egyszerűbben is el lehet érni (jelen esetben online oktatás) akkor te miért szeretnéd a bonyolultabb utat választani? (3 órát buszozni) Nem egyszerűbb? nem kényelmesebb? Egy ami rossz, nem láthatod a barátaidat, ismerőseidet iskolában. Ez az egy igaz.
9/23 anonim válasza:
A védelmi intézkedéseknek és a lakosság együttműködésének köszönhetően sikerült lassítani a járvány terjedését. Erre az eredményre vigyáznunk kell! A védelmi intézkedések továbbra is érvényben vannak. Kérjük továbbra is türelmüket és együttműködésüket! Köszönjük.
Ez most jelent meg.
10/23 PSPETI válasza:
Ebből nem következik, hogy január 11. után is érvényben lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!