Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki örül annak, hogy egy hét...

Ki örül annak, hogy egy hét múlva visszamehet az iskolába? Ki hiszi el, hogy egy hét múlva visszamehet az iskolába?

Figyelt kérdés
Én nem

2021. jan. 4. 18:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
:D de arra próbálnak kilyukadni.
2021. jan. 4. 19:06
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
A horoszkópodat megkérdezhetem? Mert nem adod fel könnyen, kíváncsi vagyok milyen csillagjegy bújik meg mögötted Peti.
2021. jan. 4. 19:07
 13/23 PSPETI ***** válasza:
58%

#13 Miért tennék? Nem szegek meg semmilyen szabályt.

#14 Nem tartozik a tárgyhoz.

2021. jan. 4. 19:10
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban, de sztem január 11-től ismét normális lesz a tanítás.
2021. jan. 4. 19:13
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
és mi lesz veled ha bezárva marad az iskola Péter?
2021. jan. 4. 19:14
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

Én örülnék neki, hogy ha lenne jelenléti oktatás.

Viszont nem hiszem, ebben helyzetben engedélyeznék a jelenléti oktatást.

45 F (tanár)

2021. jan. 4. 19:15
 17/23 anonim ***** válasza:
48%

"A védelmi intézkedések továbbra is érvényben vannak."

ez egy üres maszlag duma. persze hogy érvényben vannak. még. és maradnak is jan 10. este 23.59h-ig

na de érvényben lesznek -e 1 perccel később? na ez a kérdés.

2021. jan. 4. 20:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Rossz részét ragadtad ki de tökmind1. Mind pofára estek legkésőbb pénteken
2021. jan. 4. 20:05
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

"Mind pofára estek legkésőbb pénteken"

csak szólok hogy nekem be van készítve egy üveg pezsgő (noha nem iszom....) arra az esetre ha marad a zár!

na pofára esek vagy nem? Hát attól függ mit tekintek pofára esésnek.

2021. jan. 4. 20:06
 20/23 anonim válasza:
64%

Szerintem nem akarja megkockáztatni a kormány. Egész nyáron lehetett jönni-menni, augusztus végén mindenki hazaért, másnap az iskolában átadták egymásnak í vírust, és pakk, eldurvult a helyzet..

Most a téli szünetben mindenki ment mindenfelé, saját tapasztalat, kb 1 hete bennem van a vírus, de csak tegnap kezdődtek a tünetek. Most ez bárkivel megesik, csak mondjuk a jelenléti oktatásban, szépen átadják egymásnak..

Tény, hogy az online tanulás egy SZAR. Kevésbé hatékony, sokszor nincs motivációd tanulni, nincs meg az a tanulós feeling, de a "Kényelmes" tanulásom nem ér meg másnak egy lélegeztetőgépet. Hiába kúrta tönkre az online oktatás a tavalyi második, illetve most az első félévemet, a biztonság az első. (16F, 10-es gimnazista)

2021. jan. 4. 20:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!