Ki örül annak, hogy egy hét múlva visszamehet az iskolába? Ki hiszi el, hogy egy hét múlva visszamehet az iskolába?
#13 Miért tennék? Nem szegek meg semmilyen szabályt.
#14 Nem tartozik a tárgyhoz.
Én örülnék neki, hogy ha lenne jelenléti oktatás.
Viszont nem hiszem, ebben helyzetben engedélyeznék a jelenléti oktatást.
45 F (tanár)
"A védelmi intézkedések továbbra is érvényben vannak."
ez egy üres maszlag duma. persze hogy érvényben vannak. még. és maradnak is jan 10. este 23.59h-ig
na de érvényben lesznek -e 1 perccel később? na ez a kérdés.
"Mind pofára estek legkésőbb pénteken"
csak szólok hogy nekem be van készítve egy üveg pezsgő (noha nem iszom....) arra az esetre ha marad a zár!
na pofára esek vagy nem? Hát attól függ mit tekintek pofára esésnek.
Szerintem nem akarja megkockáztatni a kormány. Egész nyáron lehetett jönni-menni, augusztus végén mindenki hazaért, másnap az iskolában átadták egymásnak í vírust, és pakk, eldurvult a helyzet..
Most a téli szünetben mindenki ment mindenfelé, saját tapasztalat, kb 1 hete bennem van a vírus, de csak tegnap kezdődtek a tünetek. Most ez bárkivel megesik, csak mondjuk a jelenléti oktatásban, szépen átadják egymásnak..
Tény, hogy az online tanulás egy SZAR. Kevésbé hatékony, sokszor nincs motivációd tanulni, nincs meg az a tanulós feeling, de a "Kényelmes" tanulásom nem ér meg másnak egy lélegeztetőgépet. Hiába kúrta tönkre az online oktatás a tavalyi második, illetve most az első félévemet, a biztonság az első. (16F, 10-es gimnazista)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!