Bce Alkalmazott közgazdaságtan vélemény?
Jó szak, nyugodtan mehetsz.
Lehet írni róla magasztaló, tárgyilagos és lehúzó véleményt is. Röviden: Magyarország egyik legjobb közgazdasági képzése az ország egyik legjobb egyetemén. Megfelelő ahhoz, hogy egy jó karriert csinálj vele, vagy akár elit egyetemen folytasd a tanulmányaidat.
Az előttem írónak igaza van.
Magyarország legjobb közgazdász képzése (a GPME mellett), nagyon jó alapokat ad egy sikeres karrierhez.
A szak (a szorosan ráépülő Közgazdasági elemző Msc-vel együtt) erős elemzési módszereket tanít, kellően megalapozott, de még nem absztrakciókba hajló matematikai, statisztikai, ökonometriai ismeretekkel.
Én még a "régi rendszerben" tanultam, az újról mindössze annyit tudok, hogy jobban ráfekszenek az esettanulmányok, rendszeres elemzések írására, prezentálására, valamint a hasonló nyugati képzések mintáját követve kötelező tárgy lett a játékelmélet is, ami dícsérendő.
Egyszóval, ez a képzés felel meg hazénkban egyedül a klasszikus értelemben vett elemző közgazdasági (economic) képzésnek, szemben a többi üzleti(business)szakkal. Jóval melósabb, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!