Így kéne készülnöm az érettségire? Vagy van valami tipp?
Úgy érzem nem készülünk eléggé az érettségire legtöbb tantárgyból, plusz távokt miatt is nehezebb.
Ha nekiállnék a tételeket kidolgozni külön-külön füzetbe tantárgyanként, plusz ezek után érettségi feladatsorokat kitöltök, az jó? Amúgy késő ilyenkor elkezdeni?
Ezt átérzem, én tavasszal/ nyáron érettségiztem le, zúdították ránk a feladatokat még a töltelék tárgyakból is. Nem órarend szerűen, lazán hétévégén is kaptunk rendesen, és én is elég hamar elvesztem abban az összevisszaságban.
Nekem az segített, hogy mindent leírtam (mikor kaptuk, mi a határidő, melyik tárgy) és pipálgattam, ami kész volt.
Nem mondanám, hogy nagyon késő lenne most neki állni, de mi például már őszi szünetkor megkaptuk a kész tételsort, és már akkor tudtam vele foglalkozni. Azt javasolnám, hogy itt is írj listát és a kidolgozottak után tegyél egy pipát, így itt is nyomon tudod követni hol tartasz. Én például word-be gépeltem őket, majd kinyomtattam a véglegeset és mappákba pakoltam, nekem ez is sokat segített.
Úgy készültem fel, hogy rengeteg érettségi feladatot megcsináltam, kidolgoztam a tételeket, hangosan felmondtam, miután megtanultam. Utána olvastam dolgoknak pluszba, és nekem bevált :)
Sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!