Tippek az érettségire való felkészüléshez?
Most 22 éves vagyok, családi okok miatt nem tudtam 4 évvel ezelőtt leérettségizni. Azóta dolgozok, a 12 év megvan befejezve, és mivel szeretnék másra, többre is törekedni, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve bejelentkeztem egy helyi gimibe, hogy leérettségizzek a mostani befejező osztállyal.
Pár dolog már megkopott, munka után igyekszem olvasgatni minden nap egy kicsit, de azért intenzívebben bele kell vetnem magam a tanulásba. Tudtok olyan tippeket mondani, amik a segítségemre lehetnek? Például mi az amit feltétlenül tudni kell, vagy mi az, ami hanyagolható? 4 éve a felkészítő órákon sem vettem részt, így elég homályos nekem az egész, a mostani érettségiztető tanárokkal pedig még nem tudtam beszélni. Kicsit félek, de nem akarok kihátrálni ebből.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!