Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van rá esély, hogy újra...

Van rá esély, hogy újra távoktatás lesz országosan?

Figyelt kérdés

A cseheknél már újra mindent digitálisan oktatnak, és én sem akarom hazavinni sem a szívbeteg anyukámnak, sem a velünk élő nagypapámnak a vírust.

Nem értem, hogy itt mégis mire várnak?! Tökéletesen fel tudtam otthon készülni mindenből, még segített is a tanulásban, hogy az otthonom, a családom körében voltam, és nem egy rideg intézményben. 17/L.

2020. szept. 21. 13:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Mi egyetemen most ideiglenesen 2 hét online oktatásban vagyunk de nem hiszem hogy utána be kell majd járni
2020. szept. 24. 05:25
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, most már örülsz?
2020. nov. 9. 11:36
 23/24 A kérdező kommentje:

Örülök, mert hónapokon keresztül attól rettegtem, hogy ne betegedjenek meg a családtagjaim.

Bár ezt a zárást legalább egy hónappal ezelőtt kellet volna elrendelni.

2020. nov. 9. 11:56
 24/24 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Yuppé^^
2020. nov. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!