Kérvényezhetem azt, hogy, távoktatásban tanuljak? (Lent)
Figyelt kérdés
Szóval, egy olyan szakon, amin nincs levelező szak (a szaknak van, csak ezen az egyetemen nincs) kérhetem azt, hogy távoktatásban tanuljak tovább?
Úgy érzem erre az idegrendszere menne rá, nem tudok enni, mindig szorongok.
Ilyen ok miatt lehet, hogy el fogadják, hogy kvázi levelezőre menjek á, vagy ezt a félévet így kell végigcsinálnom?
2020. szept. 10. 08:31
1/5 anonim válasza:
Mivel semmi komoly indok nincs rá, ezért nem
2/5 anonim válasza:
A te érzeted, már bocs, de senkit nem izgat, ha elmész szakorvoshoz aki kiállít egy hivatalos vizsgálati eredményt, na ott lehet kezdeni kérvényezni dolgokat.
3/5 anonim válasza:
A távoktatás és a levelező képzés is egy munkarend, amit a kedvedért nem fognak bevezetni.
Egyéni tanrendet kérhetsz, legfeljebb elutasítják. De ettől ez még nem lesz távoktatás...
4/5 anonim válasza:
Ebben a félévben (meg szerintem a következőben is) a vírusra nyugodtan hivatkozhatsz. Akár háziorvosi igazolást is kérhetsz róla, hogy akár te akár egy közeli családtagod veszélyeztetett; bár valószínúleg pár héten belül úgyis online oktatás lesz; ezt már olyan helyekről is hallani, ahol egyébként még mindig nagyon a jelenlétit nyomják.
5/5 anonim válasza:
A vírusra hivatkozva most nálunk is lehet kérvényezni, hogy távoktatásban szeretnél tanulni. Egyébként pedig nem tudom, hogy van-e erre lehetőség, lehet-e mondjuk egyéni tanrendet kérni vagy hasonló. Ennek utána kell járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!