Van rá esély, hogy újra távoktatás lesz országosan?
A cseheknél már újra mindent digitálisan oktatnak, és én sem akarom hazavinni sem a szívbeteg anyukámnak, sem a velünk élő nagypapámnak a vírust.
Nem értem, hogy itt mégis mire várnak?! Tökéletesen fel tudtam otthon készülni mindenből, még segített is a tanulásban, hogy az otthonom, a családom körében voltam, és nem egy rideg intézményben. 17/L.
Nem, nem lesz... Ha még ezerszer megkérdezitek, akkor sem. Százszor, száz platformon megjelent a nyilatkozat, hogy csak lokális karanténok lesznek, legrosszabb esetben egy- egy intézmény (!) lezárása.
Kollektíven semmilyen körülmények között nem lesz online oktatás.
Azt is elismerte a kormány, hogy a "maradj otthon!" kampány öngól volt. Kimondatlanul, nem ér annyit néhány nyugdíjas élete, hogy a fél ország válságba kerüljön és emberek élete változzon meg gyökeresen.
Ha annyira félted a családod, semmi akadálya, hogy magántanulói státuszt igényelj, a helyzetedre való tekintettel akceptálni fogják.
Ellenben, ne várd el, hogy a speciális helyzeted miatt milliók alkalmazkodjanak párezer olyan diákhoz, akik veszélyeztetett emberrel élnek együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!