Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van rá esély, hogy újra...

Van rá esély, hogy újra távoktatás lesz országosan?

Figyelt kérdés

A cseheknél már újra mindent digitálisan oktatnak, és én sem akarom hazavinni sem a szívbeteg anyukámnak, sem a velünk élő nagypapámnak a vírust.

Nem értem, hogy itt mégis mire várnak?! Tökéletesen fel tudtam otthon készülni mindenből, még segített is a tanulásban, hogy az otthonom, a családom körében voltam, és nem egy rideg intézményben. 17/L.

2020. szept. 21. 13:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
A jónép meg lett kérdezve és a jónép azt válaszolta, hogy nem kíván több karantént. Lám, "kérjetek és adatik néktek". Innentől kezdve pedig Vityáék mossák kezeiket, ha a nagypapával történik valami, hisz ők csak a népakaratot teljesítették.
2020. szept. 21. 14:26
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Az este 11-es szórakozóhely zárásból is akkora hiszti lett, hogy simán lehet, hogy záros határidőn belül azt is visszavonják.
2020. szept. 21. 14:34
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg akkor ha az összes környező ország is átáll. A szomszédok majmolása tavasszal is nagyon ment. Aztán mi lett belőle. Sikeresen tönkretettek jópár ezer embert.
2020. szept. 21. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem
2020. szept. 21. 16:04
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
Ne terjessz álhíreket, Csehországban napi 2000 megbetegedés mellett is csak a prágai egyetemek álltak át távoktatásra, szó sincs országos iskolabezárásról!!
2020. szept. 21. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
36%

Követik a konzultációs ívek visszaküldő fidesz szavazók akaratát: nem számít, hányan halnak meg, nem számít, nem számít senki, de ezeket a fidesz szavazatokat meg kell őrizni!

Öket az sem érdekli, ha a fél ország beledöglik.

2020. szept. 21. 19:13
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

"fél ország beledöglik" 😂

Igen, a koronavírus aztán pont ilyen veszélyes...

2020. szept. 21. 19:23
 18/24 anonim ***** válasza:
25%

#17:

1. A sok tünetmentes fertőzött széthordta az országban. Szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy bejusson az idősotthonokba, és a kórházakba?

2. Van arról bármi adatod, hogy hosszú távon milyen visszamaradó hatása van a tünetmentes fertőzötteknél? Nekem nincs. De az már bizonyított, hogy maradandó szervi károsodásokat okoz a gyógyultaknak egy jelentős részénél. Mivel az első hullám nem a fiatal korosztályt érintette, így erre vonatkozóan jelenleg nincs elég adat.

3. A fél országot persze csak képletesen értettem.

De ha csak 2%-os halálozási rátával számolunk, egymillió fertőzöttnél, ha jól számolom, ez húszezer halott.

4. Igen, tudom, sok mindenbe ennél többen halnak bele. Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha én feküdnék ott a lélegeztető, engem baromira nem vigasztalna, hogy rákban, infarktusban, éhezésben ennél jóval többen meghalnak. Téged igen?

5. Igen, tudom, a betegek halnak bele, akik egyébként is meghalnának. Persze, egy kezelt cukorbetegség, vagy magas vérnyomás esetén 20-30 év múlva. De ha megnézed a hivatalos listát, van, akinek a krónikus betegség dentális eredetű fekélyes gyulladás. Vajon alaphelyzetben ebbe is bele szokták halni?

Nem, nem rettegek. De kellő óvatossággal kezelem. Mert az élet nem állhat meg. De az is nonszensz, hogy most a politikáért, a gazdaságért, a világkupáért bárkit beáldoznak!

2020. szept. 21. 19:38
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

"Nem értem, hogy itt mégis mire várnak?!"

Kevés az a 6-8 halott, majd ha 20-30 fő körül lesz a napi elhunytak száma, talán elgondolkodnak az újbóli országos távoktatáson.

2020. szept. 22. 11:45
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
Azt nyilatkozta Viktor, hogy majd akkor lesz távoktatás, ha az elhunytak száma megugrik. Amúgy meg a gazdaság így is, úgy is bedől, mert ha nem védekezünk semmit, akkor nagyon sok beteg lesz, azok meg ki tudja meddig karanténban, kontaktjaikkal együtt, ami 100 ezres embertömeget jelenthet is majd. Azok akkor kiesnek a munkából, nem fognak pénzt termelni, és más szektorokból kell pénzt elvonni, hogy a balance megmaradjon, de akkor a megszorított szektorokban lesz kiesés. Ha meg újra karantén lesz, akkor meg azért lesz válság. Amúgy meg az irodistákat lehetne home office-ra kötelezni, a középiskolákat és az egyetemeket bezárni, az általánosban meg fennt tartani a felügyeletet, mint tavasszal, oda lehetne vinni a kicsiket, és a szülők is mehetnének dolgozni. Aki meg nem tanul a távoktatásban az a jelenlétit is ellógja, aki meg tanulni akar, az online is fog.
2020. szept. 22. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!