Van rá esély, hogy újra távoktatás lesz országosan?
A cseheknél már újra mindent digitálisan oktatnak, és én sem akarom hazavinni sem a szívbeteg anyukámnak, sem a velünk élő nagypapámnak a vírust.
Nem értem, hogy itt mégis mire várnak?! Tökéletesen fel tudtam otthon készülni mindenből, még segített is a tanulásban, hogy az otthonom, a családom körében voltam, és nem egy rideg intézményben. 17/L.
Követik a konzultációs ívek visszaküldő fidesz szavazók akaratát: nem számít, hányan halnak meg, nem számít, nem számít senki, de ezeket a fidesz szavazatokat meg kell őrizni!
Öket az sem érdekli, ha a fél ország beledöglik.
"fél ország beledöglik" 😂
Igen, a koronavírus aztán pont ilyen veszélyes...
#17:
1. A sok tünetmentes fertőzött széthordta az országban. Szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy bejusson az idősotthonokba, és a kórházakba?
2. Van arról bármi adatod, hogy hosszú távon milyen visszamaradó hatása van a tünetmentes fertőzötteknél? Nekem nincs. De az már bizonyított, hogy maradandó szervi károsodásokat okoz a gyógyultaknak egy jelentős részénél. Mivel az első hullám nem a fiatal korosztályt érintette, így erre vonatkozóan jelenleg nincs elég adat.
3. A fél országot persze csak képletesen értettem.
De ha csak 2%-os halálozási rátával számolunk, egymillió fertőzöttnél, ha jól számolom, ez húszezer halott.
4. Igen, tudom, sok mindenbe ennél többen halnak bele. Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha én feküdnék ott a lélegeztető, engem baromira nem vigasztalna, hogy rákban, infarktusban, éhezésben ennél jóval többen meghalnak. Téged igen?
5. Igen, tudom, a betegek halnak bele, akik egyébként is meghalnának. Persze, egy kezelt cukorbetegség, vagy magas vérnyomás esetén 20-30 év múlva. De ha megnézed a hivatalos listát, van, akinek a krónikus betegség dentális eredetű fekélyes gyulladás. Vajon alaphelyzetben ebbe is bele szokták halni?
Nem, nem rettegek. De kellő óvatossággal kezelem. Mert az élet nem állhat meg. De az is nonszensz, hogy most a politikáért, a gazdaságért, a világkupáért bárkit beáldoznak!
"Nem értem, hogy itt mégis mire várnak?!"
Kevés az a 6-8 halott, majd ha 20-30 fő körül lesz a napi elhunytak száma, talán elgondolkodnak az újbóli országos távoktatáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!