Szerintetek mikor zárnak be a sulik?
Kicsit aggódom, hogy elkapom a vírust, mert Pesti vagyok, és elég sok a fertőzött... Napi 200-280 fertőzés elég sok, mégse zárnak be az iskolák, pedig márciusban bezártak. Plusz elég rossz órarendet kaptam (0-1. Tesi, 10 óra egy nap, stb.) és remélem hogy nem kell sokáig bejárni. Sokan azt suttogják hogy 2 hétig fog ez működni, de akkor mi értelme kinyitni a sulikat? A könyveim megkapom, aztán hazaviszem felcimkézni, visszaviszem, majd megint haza a vírus miatt? Meg mire beindulnak a dolgok, bezár minden, és ennek nem látom sok értelmét... (amúgy márciusban is azt suttogták hogy bezárnak a sulik es tényleg, úgyhogy valami valahol lehet kiszivárgott...)
És szerintetek lesz szalagavató, vagy annak esélye sincs, mivel nincsenek próbák ha jön a vírus?
Kedves 21-es azt honnan szedted? Linkelnél esetleg cikket.
Egyébbként ha szerintetek jobb a digitális suli akkor kérjetek egyéni Tan rendet. De akkor máshova se menjetek, se bulizni, sehova. Ha már suliba nincs kedvetek menni!
Azokra ne is gondolj akiknek szalagavatója vagy verébavatója lesz...
Azokat tények amiket írsz és igazak is. De ettől függetlenül inkább suliba járok mint, hogy ne legyen szalagavató
Bírom,hogy amióta volt a digitális oktatás,azóta ennyire megosztott a diákság.
Akinek nagyon bejött a kényelem és az időtervezés miatt,azt a vírus elleni védekezés címszó alatt tovább akarja folytatni. Ennek persze töredéke aki tényleg fél a vírustól,de ő meg kérjen egyéni tanrendet. Szóval nagyrészben ez korántsem a vírusról szól már,hanem leginkább a kényelemről és felesleges dolgok minimalizálásáról.
Csak nem tudom az ilyen emberekkel mi lesz,ha kikerülnek a munka világába és mondjuk olyan munkát vállal ami nem home office.
Vagy ne is menjünk messzire,amikor meg lesz a vakcina,és semmire nem lehet majd fogni,hogy miért kell digitális oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!