Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mikor zárnak be a...

Szerintetek mikor zárnak be a sulik?

Figyelt kérdés

Kicsit aggódom, hogy elkapom a vírust, mert Pesti vagyok, és elég sok a fertőzött... Napi 200-280 fertőzés elég sok, mégse zárnak be az iskolák, pedig márciusban bezártak. Plusz elég rossz órarendet kaptam (0-1. Tesi, 10 óra egy nap, stb.) és remélem hogy nem kell sokáig bejárni. Sokan azt suttogják hogy 2 hétig fog ez működni, de akkor mi értelme kinyitni a sulikat? A könyveim megkapom, aztán hazaviszem felcimkézni, visszaviszem, majd megint haza a vírus miatt? Meg mire beindulnak a dolgok, bezár minden, és ennek nem látom sok értelmét... (amúgy márciusban is azt suttogták hogy bezárnak a sulik es tényleg, úgyhogy valami valahol lehet kiszivárgott...)

És szerintetek lesz szalagavató, vagy annak esélye sincs, mivel nincsenek próbák ha jön a vírus?

2020. aug. 31. 16:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Már kifutok a világból ezektől a kerdesektől.

Ahhoz valami hatalmas gáznak kell történnie,hogy ujra bezárják az ÖSSZES iskolát,mert az egyenlő lesz a karantennel amit az ország nem engedhet meg magának. Más európai orazágokban már javában tart a tanév és nem lett apokalipszis,mert ez nem a pestis!

Nemetországban volt olyan suli,ami 5 nap után bezárt?

Igen,volt. De erre itthon is lehet számítani,hogx x nap,meg hét után bezár 2 hetre majd vissza.

Most ez van,és mint a többiek is mondták,hivatalosan be lett jelentve,hogy országos bezárás NEM lesz és pont.

Be kell tartani a szabályokat.

Ha kell,hordj maszkot,fertőtlenítsd a kezed,ha kell a padot,felőlem a kilincset is csak zsebkendővel fogja meg az ember,ha fél a vírustól,de az nem állapot,ha emiatt megint leáll az élet.

2020. aug. 31. 18:40
 12/30 anonim ***** válasza:
31%
Remélem a vájrüsz megmenti a sok szegény iskolást a tanulmányoktól. Butaság is az egész oktatás. Ne tanuljon mostantól soha senki, és akkor nekem soha nem lesz semmilyen konkurenciám!
2020. aug. 31. 19:14
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Totális bezárás nem valószínű, hogy lesz, mert akkor vége lenne az országnak, munkanélkülivé válnának a szülők (NEM "eltitkolt, belsős infó", hanem józan ésszel való feltételezés) és ami már mellékesebb, a diákok nagy része sem részesülne normális oktatásban egy komplett évig, de valószínűleg tovább is. Esetleg felsőoktatásban és/vagy a középiskolákban rendelhetnek el bezárást, mert egy 14+ éves gyerek és pláne egy felnőtt mellett nem kell ott ülni anyunak 0-24-ben, hogy tanítgassa. De ált suliba, óvodákba és bölcsődékbe szerintem még a legdurvább helyzet mellett is lesz lehetőség beküldeni a gyerekeket azoknak a szülőknek, akik nem tudják megoldani, hogy otthon maradjanak tanítani őket (vagy nem állnak rendelkezésükre megfelelő eszközök az online tanuláshoz).
2020. aug. 31. 19:29
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
Nem lehet tudni, majd kiderül, ha megugranak az esetszámok szerintem bezárnak sok mindent, ovis ügyelet az tavasszal is volt, mert mondjuk ha orvosok a szülők, muszáj bemennük dolgozni és nem maradhat egyedül otthon egy ovis gyerek. Az oktatás egy középiskolás esetében simán megoldható online, iskolások közül csak az általános iskola alsós tagozata az ami nem megy online, mert írni, olvasni, számolni nem lehet online megtanulni. Tavasszal mielőtt bezárt volna minden, orbán viktor azt magyarázta egy nappal a bezárás előtt, hogy nem lesz bezárás, úgyhogy nem tudja azt senki, hogy lesz-e, elképzelések vannak, aztán meglátjuk.
2020. aug. 31. 19:36
 15/30 anonim ***** válasza:
13%
Nem véletlenül hallod azt a 2 hetet, mert kiszivárgott egy politikustól.
2020. aug. 31. 19:58
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván azért kell bemenni (ha most leszel 9.es), hogy a tanárok ismerjenek meg, tudják a képességeidet stb... és utána (lehet) megy tovább a digitális oktatás.
2020. szept. 1. 08:18
 17/30 A kérdező kommentje:

11.es lettem, és ma azt mondta az ofőm, hogy valószínűleg hamarosan digitális oktatás lesz megint, szerinte ez biztos.

Nem tudom mi hogy lesz, de egyelőre minden normálisan lesz tartva, ki tudja meddig

2020. szept. 1. 11:57
 18/30 anonim ***** válasza:
38%
Maszkban kell ülni egész nap, egyik barátom mesélte, és pár óra múlva összeesett.
2020. szept. 1. 14:00
 19/30 A kérdező kommentje:
Nálunk is egész nap maszkban kell lenni, folyosón szünetben, órán is, és elég nehezen lehet levegőt kapni benne:/
2020. szept. 1. 14:10
 20/30 anonim ***** válasza:
19%
És ennek mi értelme? Nem volt jobb a digitális faxom? Nem kellet maszkban szó szerint megdögleni.
2020. szept. 1. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!