Szerintetek mikor zárnak be a sulik?
Kicsit aggódom, hogy elkapom a vírust, mert Pesti vagyok, és elég sok a fertőzött... Napi 200-280 fertőzés elég sok, mégse zárnak be az iskolák, pedig márciusban bezártak. Plusz elég rossz órarendet kaptam (0-1. Tesi, 10 óra egy nap, stb.) és remélem hogy nem kell sokáig bejárni. Sokan azt suttogják hogy 2 hétig fog ez működni, de akkor mi értelme kinyitni a sulikat? A könyveim megkapom, aztán hazaviszem felcimkézni, visszaviszem, majd megint haza a vírus miatt? Meg mire beindulnak a dolgok, bezár minden, és ennek nem látom sok értelmét... (amúgy márciusban is azt suttogták hogy bezárnak a sulik es tényleg, úgyhogy valami valahol lehet kiszivárgott...)
És szerintetek lesz szalagavató, vagy annak esélye sincs, mivel nincsenek próbák ha jön a vírus?
Már kifutok a világból ezektől a kerdesektől.
Ahhoz valami hatalmas gáznak kell történnie,hogy ujra bezárják az ÖSSZES iskolát,mert az egyenlő lesz a karantennel amit az ország nem engedhet meg magának. Más európai orazágokban már javában tart a tanév és nem lett apokalipszis,mert ez nem a pestis!
Nemetországban volt olyan suli,ami 5 nap után bezárt?
Igen,volt. De erre itthon is lehet számítani,hogx x nap,meg hét után bezár 2 hetre majd vissza.
Most ez van,és mint a többiek is mondták,hivatalosan be lett jelentve,hogy országos bezárás NEM lesz és pont.
Be kell tartani a szabályokat.
Ha kell,hordj maszkot,fertőtlenítsd a kezed,ha kell a padot,felőlem a kilincset is csak zsebkendővel fogja meg az ember,ha fél a vírustól,de az nem állapot,ha emiatt megint leáll az élet.
11.es lettem, és ma azt mondta az ofőm, hogy valószínűleg hamarosan digitális oktatás lesz megint, szerinte ez biztos.
Nem tudom mi hogy lesz, de egyelőre minden normálisan lesz tartva, ki tudja meddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!