Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi ponthatárok csak engem...

Orvosi ponthatárok csak engem ráztak meg?

Figyelt kérdés

A tavalyi ponthatároknál is jóval magasabb ponttal vettek fel és átlagosnak gondolom magam, ennek ellenére keserédes érzésem van, hogy ennyire nevetséges pontokkal be lehetett kerülni idén bárhova.

Tudom, hogy nem az a lényeg mennyi ponttal vesznek fel, de félek, hogy így le fogják nézni az évfolyamom.

Ti mit gondoltok erről?

2020. júl. 24. 13:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
94%
Engem annak idején ponthatáron vettek fel. Volt olyan évfolyamtársam akit 470 ponttal. Jelenleg is harmadéves. Én idén végeztem...semmit nem számítanak a pontok.
2020. aug. 4. 15:34
 42/43 anonim ***** válasza:
76%

Csak annyiban lepett meg a ponthatár, hogy máskor tényleg magasabb szokott lenni, de aztán ezen később semmi nem fog múlni, akinek nincs ott helye (akár a 490 pontos is járhat így, az majd kimarad).

Viszont te.... Ne haragudj, de akkora sznob vagy, mint ide Lacháza. Ahelyett, hogy örülnél magadnak, a sikeres felvételidnek, itt teszed magad, mikor még te is igen messze állsz attól, hogy orvos legyél.

Engem más szakra, de úgy vettek fel, hogy kb. 48 ponttal lett többem, mint a ponthatár( csökkent is pár pontot előző évhez képest) .Szerinted mennyire okoz lelki krízist, hogy akkor valakit 48ponttal kevesebbel is felvettek mint ami például nekem van, előző évben meg épp le is maradt (volna)?

Nagyon hozod a 18-19 éves vagyok, és fogalmam sincs az életről sztereotípiát.

2020. aug. 12. 01:41
 43/43 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem mi volt bennük a megrázó, erre számítani lehetett szóbelik nélkül. Nem kell aggódnod, orvosi kémián nálunk intézet első dolga volt körbekérdezni, ki hány pontot szerzett érettségin és hány százalék lett a kémiája. Ha bírod az egyetem erőpróbáit, akkor simán végigcsinálod, felsőbb éveseknek pedig van jobb dolguk, mint az elsőévesek ponthatárain gúnyolódni.
2020. aug. 12. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!