Milton szociológiára vettek fel. Mit gondoltok, menjek? Volt ZSKF.
Levelező.
Igazság az, hogy gyenge vagyok matekból. Nagyon. :( a szociológia más területe,pedig érdekel.
(Milton,meg csak azért, mert levelező volt a fő motiváció. Ez van "közelemben".)
Különben meg a Miltonról szinte csak rosszat hallottam. Tényleg igaz rá az a sokminden, főleg, hogy "diplomagyár"?
Aki nem tudná, a Milton a volt Zsigmond Király.
- Főbb kérdésem, belevágjak ilyen kételyekkel?
Kacor Király Főiskolaként is emlegették, sztem ez elmond mindent.
Eleve a szociológia nem egy piacképes terület, ha ezt még tetézed egy ilyen komolytalan iskolával, akkor garantáltan kidobsz 3 évet az ablakon. Ha már mindenáron ilyen szakra akarsz menni, akkor tényleg egy erősebb egyetemre menj, mert utána könnyebb lesz elhelyezkedni és kapcsolatokat építeni is.
ZsK-ra nem mennék.
Ha csak hobbiból akarsz szociológiát olvasgatni, ahhoz úgyse kell egyetem. Ha meg komolyan érdekel, komoly diplomát akarsz, mert kezdeni is akarsz majd vele valamit, akkor meg menj máshova.
"összetenném a kezem, ha anno lett volna annyi eszem, hogy ezt tanulom"
Most is tanulhatod, ki tilthatja meg?
Szerintem nyugodtan menj akár ide is alapképzésre. Mesterre meg (gazdaságira is) bárhová mehetsz simán felvesznek az elte-re vagy a corvinusra. A lényeg legyen egy diplomád, onnan már több lehetőséged van.
A szociológia valóban értékes a világ jobbik és értelmesebb részében. Noha azt mondod, hogy nem megy a matek azért érdemes lenne nekifeküdni a statisztikának, mert a big data része lehet igazán értékes.
Lehet, hogy most más területen végzettek keresnek picit jobban, de ez folyton változik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!