Pályaelhagyó tanárok?
Én elmenteeeem:)
Eléggé összetett. Nem volt időm semmire, nem tudtam normálisan ebédelni hétköznap, van sok hülye szülő, a takarítók meg a portások úgy beszéltek velem mintha feletteseim lettek volna, nem kerültem jó viszonyba a kollégák többségével, éreztem, hogy kezdek kiégni, idegrohamot kaptam, ha megszólalt a telefonom, elképesztően gyatra a magyar oktatási rendszer, nem volt kedvem 5-6 órát szünet pisilés és pihenő nélkül átbeszélni, stb.
Sajnálom a gyerekeket, mert sokan ragaszkodtak, de majd elmúlik nekik remélem.
Gyerekekről beszélünk. Most lehet, hogy sírnak-rínak utánad, és úgy érzed, hogy fontos vagy nekik, de ez a most. Holnap, ha majd nem leszel nekik ott napi szinten, akkor szépen lassan, fokozatosan el fognak felejteni, mert akkor majd más lesz számukra a fontos. Egy ideig még rád fognak írni, lehet, hogy még fél év múlva is, de 2-3 év múlva el fognak melletted menni az utcán, hogy rád se néznek. Nagyon ritka, ha ez nem így történik.
Egyébként a "rossz gyerekek" tényleg ráköszönnek a tanárra évek múlva is, ez is tapasztalat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!