Rossz évvégi bizonyítvány, hogy mondjam el?
Tehát
Első félév számomra borzalmasan indult az iskolában is és az életem se volt teljesen okés
Nagyon rossz jegyeket kaptam
Második félévben belehúztam,elvállaltam minden plusz munkát
Ám sokan nem vették figyelembe ezért
Kémia,matek,töri: 3 (a matekról tudnak)
Biosz,Angol:5
többi négyes
hiába igyekeztem és csak 5ösöm volt második félévben mindenből (max 1-2 négyes)kivéve matek és kémia
A félévim nem látták mivel éppen akkor utaztunk el, teljesen elfelejtődött
Már kérik a bizimet és kérdezték is hogy biztos olyan jó lett e amilyennek mondtam
De félek elmondani hogy nem
Nagyon szigorúak és nem nagyon beszélek meg velük dolgokat mert nem értik meg
Ha ezt elmondom nekik egész nyáron nem mehetek sehova és az egész családnak elmondják, és ezt hallgathatom majd végig hogy milyen hálátlan és buta vagyok
Mit kéne tennem?
Vállalnod kell az osztályzataidat.
Nincs olyan csiribi-csiribá, ami elvarázsolná a szüleid agyát, amíg megmutatod a bizidet.
Hányadikos vagy? Pl, ha kilencedikes vagy akkor nincs nagytétje a dolognak és ez egy jó bizonyítvány már.
Én szimplán leülnék velük szembe felvezetném a dolgokat(az ő általuk ismert szinten) és oda adnám utána a bizonyítványt. Szerintem az őszinteség a legjobb megoldás. Inkább most tudja meg, minthogy kb 2-3 hónap múlva. Akkor már el is hiszem, hogy nagyon szigorú lesz és jó nagy büntetést kapsz.
Vannak ilyen szülők akik "kicsit" másképpen értik meg a dolgokat/viselkednek, emiatt nem kell félned. Azhogy elmondja az egész családnak az szinte mindenhol így van ahol a tartják a kapcsolatot a rokonsággal.
Annyi jutott eszembe, hogy ne kapj nagy büntetést, mutass megbánást. Talán akkor csökkentenek a büntetés idejét. \o/
Sok sikert(?), ha elmondod nekik
Köszönöm!
Az összes jegyemről tudtak a második félévben!
És igen kilencedikes vagyok
Számomra ez igazából teljesen jó mivel rengeteget küzdöttem érte, amit ők is tudnak de ez most nem segít
Annyira azért nem drámai, nem terrorizálnak
Csak a tanulással kapcsolatban ilyenek elsős korom óta
Mindig is rettegtem még amikor egy négyesem is volt
Erre most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!