Rossz lesz a bizonyítványom, hogy mondjam el a szüleimnek?
tehát 8.-os vagyok,elég rossz tanuló,itt a félév,és sajnos bár megigértem az őseimnek XD hogy a tavalyi 2.6 on javítok,pont 2.6 lettem most is,nagyon ki fognak borulni mert nemhiszik el hogy felvesznek majd abba a suliba ahová menni akarok! mit tegyek majd ha ott állok előttük és látják hogy ugyanazt a szart hoztam?
annak ellenére hogy mindent megtesznek értem,bűntudatom van,hogy nem teszek az ő kedvükért,de nem tudok jobbat hozni egyszer 2.9 lettem az a maxom eddig ,XD szar tanuló vagyok,intelligens,kultúrált válaszokat várnék köszönöm
Próbáld meg esetleg úgy felfogni a tanulást, hogy az nem arról szól, hogy az ő kedvükért kell jobb eredményt produkálnod (megjegyzem, általános iskolában ez a teljesítmény NAGYON CIKI), hanem arról, hogy egyedül saját magadért tanulsz. Ha most nem vesznek fel egy normális középiskolába, akkor arra is kevés az esélyed, hogy az érettségit lerakd tisztességesen, márpedig érettségi nélkül semmi esélyed nincsen munkát kapni, éhen fogsz halni. Nem hiszem, hogy egyedül a szüleid érdeke lenne, hogy ne halj meg a saját nemtörődömséged miatt, valószínűleg ez azért neked is fontos...
Teljesen mindegy, hogyan állsz a szüleid elé, ők csalódottak lesznek, abszolút érthető módon. Jelenleg ezt nem tudod kikerülni, legközelebb évvégére vagy a következő évre tudod bebizonyítani nekik (és magadnak is), hogy komolyan veszed az életedet.
hát egy szimpla érettségivel nem megy senkise semmire. mert érettségivel hova mehet az ember dolgozni? sehova szinte
egy szakma minimum kell hozzá vagy diploma
csináld azt, amit én :)
én is rossz tanuló voltam (bár nekem 3,5 volt az átlagom, de a többi osztálytársamnak 4 egész felett) és ezért egy szakközépbe kerültem gimi helyett. valahova biztos felvesznek téged is :) jelölj meg egy szakközepet, ahol könnyen jó jegyeid lesznek. felhozod az átlagodat 4 egész fölöttire, és csak egy évet kell odajárnod. én ezt csináltam, 4,6-os átlaggal átmentem egy gimibe! :)
sok sikert! :)
amúgy az én szüleim is mindig problémáztak a jegyeimen, én is csak azért éreztem magamat rosszul egy egyes miatt, mert tudtam, hogy le fognak b.aszni. de már egy ideje jobb a helyzet, már nagykorú vagyok, meg tudják jól, hogy nem akarok egyetemre menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!