Hogyan mondjam el a rossz bizonyítvány jegyeket?
A bizonyítványra úgy is kíváncsiak lesznek majd szóval szeritnem még ma mondd el nekik, már úgy is mindegy. a 3 as osztályzat nem nagy tragédia, persze ha megvan az eszed a tanuláshoz mert látszik hogy 4-5ös vagy akkor a lustaságod miatt fognak leszúrni téged. Lehet lesz büntetés, lehet hogy nem, de a teljes nyarad úgysem fogják elvenni. Ha meg igen amit kizárok, mert a legkeményebb szülők sem tesznek ilyet, akkor is tanulság az hogy ne légy lusta.
Én egész életembe 3 as tanuló voltam jobbra nem voltam képes, a szüleim is tisztában voltak vele, de elvárták hogy 3 asnál rosszabb ne legyek. Matek, fizika nekem sem ment jól volt amikor kettes voltam belőle. Büntetést nem kaptam érte de mondták hogy a következő tanévben jobban álljak rá a tanulásra ha nem megy akkor inkább szóljak és segítenek, vagy adnak segítséget, de volt amikor büntetést kaptam jogosan. Akkor 1-2 hét szobafogság volt ha akkor sem javítottam akkor az internetet is lekapcsolták nálam. De tanulság volt mert rászántam magam a tanulásra.
Tessék jobban tanulni! Ha nem megy akkor kérj segítséget, azért nem adnak büntetést!
Mondd meg nekik természetes hanggal, és minél hamarabb!
Egész jó így is a bizonyítványod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!