Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek mennyire hiányzik a...

Kinek mennyire hiányzik a sulija osztálya vagy tanárja-ez tanároknak is igaz tanítványa diákja, osztálya?!?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 15:01
 1/6 anonim válasza:
95%
Nekem egyálltalán nem hiányoznak és szerintem sokkal jobb így hogy nem kell bemenni. A tanáraim meg plane😂
2020. ápr. 16. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahol normális osztályközösség van, ott a tanár és a diák is hiányolja a régi rendszert.

Ahol a tanárnak veszélyességi pótlékot is kellene kapnia, ott nyilván a tanár nem bánja ezt a helyzetet.

2020. ápr. 16. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom 30éves vagyok jártam nappali estig mindig csak később becsültem meg a "kapott jót"a diák most heherészhet meg menthet h mitnekem tanár meg közösség de hisz az élet az ilyen kultúrára közösségeket is kéne h alakuljon általános 4 év4év gimi4év egyetem4(5-6),majd politika 4év,4év rendszeresen....
2020. ápr. 16. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha nemfigyelünk a 4esek csak úgy gyűlnek elveszett alapozások elvesztegetett élet,a kezdő lövéseket amit az élet porondra kapunk a tanáraink adják többedmagukkal a kezdő lövéseket!!...
2020. ápr. 16. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocs lökések kezdő lökések
2020. ápr. 16. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
4év mégis négy év,tanárok a pótnevelők jóbarátok stb...
2020. ápr. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!