Nem állami iskolában kell -e osztályfőnöki pótlékot kapni a tanároknak és ha igen, azu államilag megszabott mértékűt vagy bármennyit?
Ahány helyen kérdeztem annyiféle válasz jött.
Tehát nem állami iskola. Adott tanárok ki vannak nevezve of-nek de nem papíron, cska úgy szóban. Nincs megbízólevél nincs benne a szerződésben sem, viszont a naplóban benne van így bizonyítható.
Kérdésem:
- kell-e kapjanak of pótlékot vagy az iskola dönti el
- ha kell, akkor mennyit? Az állami mértékűt vagy bármennyit amit a suli gondol?
- és summa summarum mi van akkor ha nem adnak semmit, a tanár meg közli hogy oké de akkor nem is csinálok az of munkák terén semmit?
Mert a jelen állás szerint senki se kap semmit évek óta, de az of munka elvárás.
De nem ez volt a kérdező kérdése.
Azért vagyok felháborodva az ilyen válaszon mert velem is gyakran előfordul hogy kérdezek valamit és tök másra válaszolnak....
Pl hogyan szereljek X kocsira vonóhorgot ha... erre jön a válasz hogy másik kocsira simán lehet. Az oké de nem ez volt a kérdés.
1.§. "fenntartótól függetlenül" tehát kell. Ellenben ha mégsem adnak, akkor a legcélszerűbb lépés a felmondás, mert egyszerűbb, mint pereskedni. Továbbá ott nincs közalkalmazotti jogviszony, tehát ha valaki pereskedik velük, megvan rá a lehetőségük, hogy kirúgják.
" lépés a felmondás, mert egyszerűbb, mint pereskedni. "
Én ha ott tanár lennék nem pereskednék csak simán visszadobnám az of feladatokat nem végezném el.
Ha problémájuk lenne ezzel megmondanám hogy fizessék ki és akkor el lesz végezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!