Más is van, aki nem merte megmomdani középsuliban, hogy hova megy továbbtanupni a tanároknak, ezt kötelező leadni?
Sima gazdasági szak volt, mégis kiröhögtek... Meg milyen idilíen le van írva, hogy a tanároknak támogatni kellene a gyerekeket. Ezek meg kiröhögtek, mutogattak, semmi segítséget nem mutattak. Azt is eltűrték, hogy órán kaj@t kenjen az egyik félfogyi a hajamba, vagy levágja azt...
Aztán átvertek, mert szeptemberben rám írt az ofőm, hogy kötelezőegmondani, meg leadni, ezért válaszoltam
Pedig valójában semmi közük hozzád.
Még most is ezzel foglalkoznak, meg korögnek, hogy úgyis megbukik. Amúgy osztályelső voltam... Undorítóak.
Nem kötelező megmondani.
De hát hogyha te voltál az osztályelső és rólad is olyanokat mondanak hogy meg fogsz bukni, akkor ezek szerint az összes osztálytársad jelenleg is bukásra áll. Az azért elég durva. Szerintem ez már elég indok akár a komplett tanári kar lecseréléséhez, mert az szinte kizárt hogy 1 osztályba sűrítették volna össze az ország legrosszabb diákjait, tehát valószínűleg a tanárok miatt áll mindenki bukásra. Én ezt mindenképp jelezném az igazgató felé, ha ő nem tesz semmit akkor meg lehet tovább menni, ki lehet hívni sajtót (egy ilyen esetet bármelyik újságíró/riporter megörökítene) meg feljelentést lehet tenni a rendőrségen.
Átvertek.
Azóta is csesztetnek, meg röhögnek, mutpgatnak, ha megyek az egyetemre... Kisváros, egy felsőoktatási intézmény van.
Nem. Én sem mondtam meg, mert érettségi után, most egy szakmunkásba fogok beiratkozni, fizikai munkásnak, és kiröhögtek volna a tanárok is, meg az osztálytársaim is, hogy megfogok dögleni a fizikai munkában.
Senki nem is tud erről, csak a családom és a párom, meg egyetlen haverom.
Kb körberöhögtem volna az összes tanárt, aki pofánröhög.
És pl, ha a villamosmérnök BSC után végzek egy mérnöktanárit, instant többet tudok, mint sok tanár: tanítani is tudok, illetve a szakmához is értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!