Merjek elmenni? Mindenki csak lebeszél róla.
szerintem ne hagyd ki
ha megkérdezik miért nem iszol egyszerűen annyit mondassz hogy mert gyógyszert szedsz és kész,nem kell magyarázkodni
Hát, én "álszent" vagyok, mert semmilyen gyógyszert nem szedek mégse szoktam részeg lenni, ha cigivel vagy bármivel kínálnak, nem fogadom el. Mivel mindenhonnan azt hallottam, hogy a gólyatábor csak az ivásról szól, nem mentem el. Úgy voltam vele, hogy hiába jönnek egyesek azzal, hogy így meg úgy hasznos, mert megismerkedünk egymással, engem ez nem győzött meg. Gondoltam, úgyis évekig együtt fogunk tanulni, bőven lesz időnk megismerni az iskolában, ahol legalább józanok és normálisak az emberek. Semmivel se voltam hátrányban a többiekkel szemben, ugyanolyan sok barátom van, mint bárkinek.
Ezzel csak azt akartam mondani, ha egy olyan "álszent" embert, mint én elfogadtak a csoporttársaim, akkor téged biztos el fognak, neked még jó okod is van rá, hogy miért nem ihatsz.
én sem mentem gt-be és mindenkivel dumálok a szakomon, ismerjük egymást, számíthatunk egymásra legyen szó jegyzetcseréről, fénymásolásról, scannelésről, bármiről!
szóval nem is hiányzik így utólag hogy kihagytam mivel nem érzem magam kevesebbnek ettől!
Ne aggódj, szerintem semmi gond nem lesz abból, ha nem mész el. Ahogy írták, simán be lehet illeszkedni gt nélkül is.
De ha el szeretnél, abból sincs gond, ha visszautasítod a piát, mondván, hogy gyógyszert szedsz és nem ihatsz. Aki értelmes, az megérti, és minden további nélkül tudomásul veszi. Aki meg nem, az le van sz*rva, nem érdemes azzal haverkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!