Kislányomnak a Viktória nevet adnám, mert szép, elegáns, lehet becézni, de a családban mindenki lebeszél, sőt, minden alkalommal hangot adnak a nemtetszésüknek. Hogy lehet ezt kivédeni? Milyen ez a név?
Szia.Nagyon szép név ! Mond nekik,hogy ez a te babád,és te adsz neki nevet :) HA gondolják a családtagok szűljennek és adjanak a gyereküknek olyan nevet amit ők akarnak :)
Nálunk Lili lesz a neve a babának,biztos van olyan akinek nem tetszik de még senki sem mondta nekünk :)
Minden jót,36hetes kismama
Szia. Csak Rád és a férjedre tartozik, hogyan nevezitek el a babátokat. Nagyon szép név a Viktória, az én családomban is van. A mi lányunk Krisztina lett és erre azt mondta a szülésznő, hogy végre egy normális név.
Szóval ne hallgass a nemtetszésüknek hangot adó családtagokra.
Üdv, 11 hetes kislány anyukája
Ez senki másra nem tartozik, csak rátok. Szerintem igenis szép név. Amúgy én egyszerűen megéreztem, hogy milyen nevet kell adnom a kisfiamnak. Nagyon fura volt. Mint egy belső suggallat, és szerintem nagyon jól döntöttünk. Egyszerűen érzem, hogy ő K. :)
23 hetes kismama
Szia! Ne törődj a véleményükkel. Már bocs, hogy ezt mondom. A ti babátok, nektek kell eldönteni, hogy milyen nevet szeretnétek neki adni.
A Viki nagyon szép név, és igazad van, tényleg elegáns is.
Nálunk is volt aki leszólta a választott neveket, de mondtuk, hogy már mi eldöntöttük és ezzel lezártuk a vitát.
Köszönöm, aranyosak vagytok:)
Boldog babavárást, babázást mindenkinek!
Szia! Az én kislányom is Viktória. Április 1-én született ráadásul. Szerintem gyönyörű név és az sem nagy baj, hogy karácsony előtt van a névnapja. Majd megoldjuk valahogy. Mi nem kértük ki senki véleményét. Megmondtuk, hogy így fogják hívni és kész.
Üdv, Viki anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!