Szerinted szép név az Edit?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan becéznéd?2011. szept. 16. 19:35
1/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Igazán nem is tudom becézni. Talán Edus.
2/26 anonim válasza:
nekem sem tetszik.
becenév talán Editke,Ditti vagy ilyesmi.
4/26 anonim válasza:
Tetszik! több Editet is ismerek, én mind aranyos.
5/26 anonim válasza:
Tetszik! Editke, Ditti, Ditke, Edi, Ed
6/26 anonim válasza:
az összes Edit nevű ismerősöm idióta....
7/26 anonim válasza:
Nekem az anyukám és a nagymamám is Edit. Rajtuk kívül még 2 Editet ismerek mindkettő aranyos, kedves. Nagymamám elég őrmester típus de már 87 éves így nem csoda ha más világban élünk. :) A gyerekemnek nem tudnám elképzelni az Edit nevet de amúgy tetszik és nem azért mert így hívják azokat akiket a legjobban szeretek (a saját gyerekeim után). :)
8/26 anonim válasza:
Nekem különösebben nem tetszik ez a név, de sokkal-sokkal csúnyábbakat is tudnék mondani (köztük az enyémet).
Ditke-ez az egy becézése tetszik.
9/26 anonim válasza:
Edit vagyok
Soha nem tetszett igazán a nevem, de már megszoktam. Lehet becézni, de nem szeretem, ha becézik, elég az Edit.
Amilyen becézéseket ismerek: Edó, Edi, Ditke, Editke, Ditti
Én nem adnám a gyerekemnek. Akkor sem, ha engem nem így hívnának.
10/26 anonim válasza:
Nem tetszik. A hivatalos becézései pedig még szörnyűbbek.
Egy Edit, aki nem szereti a nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!