Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki milyen kutyust ajánl? Én...

Ki milyen kutyust ajánl? Én Yorkshire szeretem volna de mindenki lebeszél mi vele a baj? Most vesztim megy egy keverékem van! : ) (minden kutyust szeretek! 14/L

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 19:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
2 kutya miért nem elég?
2009. szept. 21. 19:28
 2/15 anonim válasza:
42%
labrador legszebb kutya könnyű tanítani, játékos nagyon
2009. szept. 21. 19:30
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Nekem yorkim van, én imádom! Ha bármi kérdésed van, azzal kapcsolatban szívesen válaszolok! Nagyon aktív és játékos kis teremtés. Mozgást igényel, annak ellenére, hogy szoba (vagy plaza) kutya.
2009. szept. 21. 19:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi az az idegrendszeri probléma? (mármint mi tartozik bele vagy mit jelent ez a kutyáknál?
2009. szept. 21. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem törzskönyvezett fajtatiszta németjuhászom volt. Díjnyertes szülőktől. Mi házörzőnek vettük meg családkedvencnek és mindig volt vele baj. Az elején a füle gyulladt mindig be aztán kétszer műtötték is de amikorra megöregedett sántított és voltak a hátán zsírmirigyek is amit szintén le kellett műteni. Szóval én soha többet nem szeretnék fajtatiszta kutyust! Túl vannak tenyésztve. És annyi gyönyörű keverék kutyusok vannak a menhelyeken is hogy sztem menj el és nézz körbe. Ennyit megér. Lehet hogy beleszeretsz az egyikbe :D
2009. szept. 21. 19:42
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Az idegrendszeri probléma az, ha például mindentől megijed a kutyus, ok nélkül agresszívan reagál, harapós, ilyesmik. Mivel a yorki nagyon népszerű mostanában ezért sokan szaporítják őket szűrővizsgálatok meg mindenféle szakértelem nélkül ezért ha yorkit akarsz mindenképpen jó tenyésztőtől vegyél, mert ők nem "gyártanak" idegbeteg kutyákat. Lehet, hogy drága, de hidd el, hogy megéri.
2009. szept. 21. 19:52
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Menj el egy menhelyre és ott találsz rengeteg szeretet éhes, mentésre váró kutyust,ha jól keresgélsz még fajtisztát is találhatsz. A tenyésztőtöl, pénzért vásárolt kutyusok is helyesek, de gondolj bele hogy ha menhelyről hozol ugyanannyi (sőt talán több) rajongást kapsz és még 2 életet is megmentettél: azt akit magadhoz veszel és azt aki az utcáról a helyére kerül.
2009. szept. 21. 20:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, két kutya miért nem elég!? Bőven lehet velük is foglalkozni, sétálni, túrázni, játszani, egyebek! Miért szeretnél egy harmadikat is?
2009. szept. 21. 21:16
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
nem akarom elvenni a kedved a yorkitol, de én idáig csak idegbeteg példányokkal találkoztam
2009. szept. 22. 04:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nem akarok vitatkozni de az nem veszti hanem westie...
2009. szept. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!