Mennyibe kerül általában egy yorkshire terrier?
törzskönyvvel chippel oltva féregtelenítve 100.000 Ft felett..bár ha van vmilyen hibája harapás vagy bármi más ami nagyon ritka de előfordul olcsóbban is odaadják..:)
szaporítótól ne is próbálj kutyát venni mert többe fog kerülni az állatorvosi kezelése mint egy törzskönyvezett kutya :)
Hátöh.. azért a szaporítósok sem egyformák..
Vagyis.. inkább ki számít szaporítónak?
Nekem egy németjuhászom van, nem törzskönyves, viszont tökéletes kutya és szép is. :)
Nekem egyetlen bajom vele, hogy mivel nem TK-s nem mehetek vele versenyezni (gondolok itt világbajnokságokra, stb). De nem beteg, semmi baja nincs.
Akitől vettem (akkor ismertem meg, mikor a kutyát elhoztam tőlük) az folyamatosan érdeklődik a kutya iránt, találkozunk is, mert egy faluban élkünk és együtt visszük néha a kutyákat sétálni (ő hozza, anyát-apát én a gyereket). Teljesen korrekt ember! Egyik ismerősöm is hozott onnan kutyát, és mivel megtudták, hogy nem bánik jól vele, visszavették a kölyköt és kerestek neki másik gazdit.. :) Ezért mondom, nem mindegy milyen az illető, akitől a kutyát hozod.
Viszont, lesz még egy, az már TK-s lesz, pont a versenyek miatt.. és nem másért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!