Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki milyen kutyust ajánl? Én...

Ki milyen kutyust ajánl? Én Yorkshire szeretem volna de mindenki lebeszél mi vele a baj? Most vesztim megy egy keverékem van! : ) (minden kutyust szeretek! 14/L

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 19:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nem ebbe a pillanatba szeretnék kutyust és csak akkor kapok vagy veszek amikor ők meghaltak mert már nagyon öregek :(

És az utolsó válaszolónak westie most így jó?:)

2009. szept. 22. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Nekem két yorkim van és egyik sem küzd idegrendszeri problémákkal!

Ha jó és neves tenyésztőtől veszi akkor nem lesz baj!

Minden kutyafajtának vannak tenyésztésből adódó problémái,ha nem jó helyről veszi...nem kell itt egy kutyafajtát sem ócsárolni..én sem mondom,h neked a kutyád ilyen meg olyan sz*r mert ilyen meg olyan betegsége lehet!!!

Minden kutyafajtának meg van a saját problémája..És NEEE mondjátok,h nem!!!

Most pontozzatok le nyugodtan!!

Csak azért mert nem bírjátok elviselni,h valaki megmondja az igazat!!!

2009. szept. 23. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is yorkim van. Nagyon jó tenyésztőtől sikerült megvennem a picit. Egyet értek az utolsó válaszolóval én felfelé pontoztalak:)
2009. szept. 27. 11:57
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
én pedig téged:)
2009. okt. 9. 02:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Természetesen keverék kutyák válassz, hisz ők az IGAZI kutyák, a többi csak génmanipulált mutáns hasonlat:)
2022. szept. 11. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!