Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Honnan fogom tudni, hogy...

Honnan fogom tudni, hogy mikor lesz az első előadás (egyetem)?

Figyelt kérdés

A héten volt a beíratkozás, de az ilyen adminisztrációs dolgokon kívül semmi tájékoztatás nem volt.

Az egyetem még korábban küldött valami neptun kódot, de nekem ez teljesen káosz még egyelőre.

Mikor és ki fog engem tájékoztatni, hogy mikor lesz az első előadás és helyileg hová kell menni??

Illetve mikor tudom meg az órarendet??

Nem kellett volna már az egyetemnek ezekről tájékoztatnia?

2019. szept. 5. 14:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Akkor légyszíves csináld meg ezeket.

1. Az egyetem honlapján egész biztosan fent van a legtöbb infó ami kell. Ott keress választ a kérdéseidre. Ha nem megy akkor írd le legalább hogy melyik egyetem melyik karára jársz. Kizárt hogy nem megtalálható ez az információ a honlapon vagy a Neptunban.

2. Még egyszer, keress rá a tanév menetrendjére, ott szokott lenni a tárgyfelvételről információ és arról hogy mikor kezdődik az év.

3. Nézd meg a Neptunban az órarendedet hogy van-e már benne valami.

2019. szept. 5. 14:28
 12/28 A kérdező kommentje:

9:

Miféle adatokat kellett volna fel töltenem a nyáron??

Erről senki nem mondott semmi!

2019. szept. 5. 14:29
 13/28 A kérdező kommentje:

10:

Mi ez hogy nem “aktiválom” a félévet??

Mi ez a baromság?

2019. szept. 5. 14:32
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

Lakcímkártya, személyi igazolvány, TAJ-szám, NEK-azonosító, ha akarsz diákot stb...

Már ne haragudj, de hogy lehet ilyen tájékozatlanul egyetemre menni? Jóval azelőtt, hogy akár felvételiztem volna már gimiben végigolvastam csomó weboldalt, cikket ami egyetemről ír, egy felsőbbévest is megkerestem, akiktől szedtem infókat..

Ha tényleg ennyire tájékozatlan vagy ugorj neki az egyetem honlapjának, olvass el minden infót, aztán folytathatnád a neptun segédlettel.

2019. szept. 5. 14:35
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
A féléved lehet aktív és passzív, neked kell aktívra raknod.
2019. szept. 5. 14:36
 16/28 anonim ***** válasza:
62%

Atyaég... Nagyon-nagyon hosszú lenne leírni miket kellett volna már megcsinálnod. De még az egyetem nevét sem írtad le, hogy kimásoljuk segítőkészen, ami Neked kellhet...

Mit csináltál eddig nyáron ? Már szeptember 5. van! :D

2019. szept. 5. 14:38
 17/28 A kérdező kommentje:

14:

Most mit kell oltogatni??!

Ezeket az összes általad felsorolt okmányt vittem a beiratkozasra, nem mondták hogy bármi hiányozna.

2019. szept. 5. 14:39
 18/28 anonim ***** válasza:
65%
A neptun kododdal szerintem kapnod kellett volna egy levelet is, hogy hogy kell fellepni neptunba. Nekunk volt, es sztem mindenki masnak is. Ha nem, nézd az emailed, vagy az egyetem megfelelő karanak honlapját. Neptunon be kell pipalnod hogy a féléved aktív státuszú, utana meg raklikkelned a targyfelvetelre, es neked megcsinalni az órarended. Golyataborban sem voltal? Nagyon le vagy maradva.
2019. szept. 5. 14:40
 19/28 A kérdező kommentje:

16:

Akkor mi a francnak írsz, ha segíteni nem akarsz?

Mit csináltam nyáron? Nyaraltam, mint minden normális ember.

2019. szept. 5. 14:41
 20/28 A kérdező kommentje:

18:

Valami leírást küldtek de nekem tiszta zavaros az egész.

Golyataborban nem voltam, de ennek mi köze az egészhez?

2019. szept. 5. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!