Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Honnan fogom tudni, hogy...

Honnan fogom tudni, hogy mikor lesz az első előadás (egyetem)?

Figyelt kérdés

A héten volt a beíratkozás, de az ilyen adminisztrációs dolgokon kívül semmi tájékoztatás nem volt.

Az egyetem még korábban küldött valami neptun kódot, de nekem ez teljesen káosz még egyelőre.

Mikor és ki fog engem tájékoztatni, hogy mikor lesz az első előadás és helyileg hová kell menni??

Illetve mikor tudom meg az órarendet??

Nem kellett volna már az egyetemnek ezekről tájékoztatnia?

2019. szept. 5. 14:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá a tanév menetrendjére a karodon/szakodon. Abban egyrészt benne van hogy mikor van az első tanítási nap. (jó eséllyel jövő héten hétfőn kezdődik nektek is) Illetve abban benne van hogy mikor van a tárgyfelvétel. Ha még nem vettél fel tárgyakat akkor ezt meg kell majd tenned. A legtöbb helyen már megy a tárgyfelvétel amúgy. Ez a Neptunban történik ahova be tudsz lépni a kódoddal.

Még olyan is szokott lenni pár helyen hogy felveszik nektek a tárgyakat tehát meghatározott az órarendetek. Ez esetben a Neptunban meg tudod már nézni az órarendedet, hogy melyik nap milyen óráid lesznek. Illetve akkor is ugyanez van ha már magadnak felvetted a tárgyaidat esetleg. (Bár akkor gyanítom, hogy tudnád hogy mi az első órád.)

2019. szept. 5. 14:11
 2/28 anonim ***** válasza:
78%

Nalunk a honlapon minden infó fent van. Plusz vannak évfolyam összekötők akik mindenről értesítenek. A neptunon is be kell jelentkezni és fel kell venni a tárgyakat. Ott azt is megtudod, hogy mikor és hol lesznek az előadások.

De ez már nem a gimi, ha senki nem mond semmit akkor neked kell utánanézni a dolgoknak.

2019. szept. 5. 14:13
 3/28 A kérdező kommentje:

Mi ez hogy “tárgyfelvétel “ és mit kell csinálni?

Továbbra sem tiszta, hogy honnan fogom tudni hogy hová kell mennem az első órára pl, meg a másodikra...

2019. szept. 5. 14:14
 4/28 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk már múlt héten fent volt az órarend a neptunon. Szóval arafelé próbálkozz ;)

nem az egyetemnek kell tájékoztatnia, neked kell tájékozódnod. Az infó nyilván megvan, nyilvános, csak te nem találod.

2019. szept. 5. 14:15
 5/28 A kérdező kommentje:

2:

Utánanéznék, de hol???

2019. szept. 5. 14:17
 6/28 A kérdező kommentje:

4:

Értem, de legalább arról kéne tájékoztatnia, hogy hol és hogyan tudok tájékozódni...

2019. szept. 5. 14:18
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
tájékoztatott: kaptál neptun-hozzáférést.
2019. szept. 5. 14:20
 8/28 A kérdező kommentje:

7:

Ez a neptun teljes káosz, én abban nem tudok kiigazodni.

A tanulmányi osztályt meg hiába hívom, vagy folyamatosan foglaltak, vagy fel sem veszik.

2019. szept. 5. 14:23
 9/28 anonim ***** válasza:
80%

Remélem basszus csak trollkodsz.

A neptunba már nyáron fel kellett volna töltened egy csomó adatodat, órarendet a jó istentől se fogsz kapni, neked kell megcsinálnod...

2019. szept. 5. 14:24
 10/28 anonim ***** válasza:
80%
Halkan megjegyzem, hogy holnapig van regisztrációs hét, szóval ha holnapig nem intézed el a tárgyfelvételt, nem aktiválod a féléved és minden egyéb, akkor sehol nem lesz előadásod semmikor ..
2019. szept. 5. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!