Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek BME-re kelleni...

Szerintetek BME-re kelleni fog nekem ez?

Figyelt kérdés
BME-GPK-ra vettek fel, albérletben leszek és az lenne a kérdésem, hogy szükségem lesz-e nekem laptopra vagy jó lesz egy asztali gép is? Magyarul a jegyzetelésen kívül (amit amúgy is füzetbe csinálok majd) szükség lesz-e a laptopra az egyetemen bent?

2019. aug. 28. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem proginfón sosem történt olyan, hogy kéznél kellett volna legyen egy laptop, de nem volt. Volt laptopom, de mindig otthon, sosem vittem magammal.

Ahova szükséges a gép, ott úgyis lesz a teremben, legalábbis nálunk mindig volt bent asztali gép.

Jegyzetelni füzetbe tökéletesen lehet, szóval nem hinném, hogy kötelező magaddal vinned laptopot. Otthon elég az asztali.

2019. aug. 28. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de a lényeg átjött a hozzászólásodból. Szóval nincs még egyelőre se laptop se asztali gép, de akkor ezek szerint laptop nem is kell. Akkor inkább veszek egy asztali gépet, ha nem létszükséglet a laptop.
2019. aug. 28. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
PC elég. Ha van, akkor nem kell laptop.
2019. aug. 28. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az asztali gép sokkal jobb. Olcsóbban is kijön, és erősebb is. Meg szerintem kényelmesebb is azon dolgozni/beadandókat írni. Énis mindig azon csinálok mindent, a laptopom nem is használom sulira.

#1 voltam.

2019. aug. 28. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor megoldódott a problémám.
2019. aug. 28. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is a GPK-n vagyok, terméktervezős szakon. Nem tudom melyik szakra vettek fel téged, de nálunk szükséges, hogy legyen laptop. Pl. statisztika órán kérték, hogy legyen, mert nem gépes terembe mentünk, illetve egy csomó csoportos beadandó van, amiket néha személyesen intézünk el, nem chaten keresztül.

Illetve, ha lyukasórád van és egy beadandón szeretnél dolgozni, akkor is érdemes a laptop (hacsak nem 5 percre laksz az egyetemtől).

2019. aug. 29. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!