Nahát jó nagy hülyék vagytok. Ha két erőt összeszoroztok, a dimenzió N^2, a munkáé pedig Nm=J. De az állítás nem igaz...
2019. jún. 26. 20:30
3/10 anonim válasza:
Lol what el se olvastam a kérdést rendesen. Ez tényleg retardáltság lol. #2nek igaza van
2019. jún. 26. 20:30
4/10 anonim válasza:
Az erő és a távolság vektoriális szorzata a munka: W=F*s
Ha nem ez volt a kérdés, akkor fogalmazd meg érthetőbben, mert amit leírtál az hülyeség (lásd #2 válaszát).
2019. jún. 26. 20:56
5/10 anonim válasza:
#4 Azért van neked is némi kavarodás a fejedben. A vektoriális szorzat vektort ad eredményül. A munka pedig skalár...
2019. jún. 26. 21:10
6/10 anonim válasza:
Akkor helyesbítek, mert tényleg elírtam: A két vektoriális mennyiség skaláris szorzata adja a munkát. Tehát F és s valóban vektor.
2019. jún. 26. 21:26
7/10 anonim válasza:
Az 5öst ki pontozta le? 😂
Amugy mekkora szivatás már ez a kérdés. Mindenkit megkavar (kivéve az 59%ost)
2019. jún. 26. 21:41
8/10 anonim válasza:
#7 Na igen, ezt én sem értem. Egy ideje már sok idióta járja az oldalt, akik laikusként is, amihez nem értenek, lepontozzák. Most én akkor fáradjak át a társadalomtudományok kategóriába, és pontozzak le minden választ?
#6 A pontosítás már jó, legalábbis középiskolai szinten, ahol csak egyenesvonalú mozgások kerülnek előtérbe. Persze magasabb szinten csak differenciálisan kicsiny elmozdulásvektorokra igaz, és ekkor persze az elemi munkát kapjuk. A teljes munkához annak a vonalintegrálja kell.
2019. jún. 26. 22:00
9/10 anonymousreview60 válasza:
A munka az erő és az erő irányába tett elmozdulás szorzata. Az a matematikai művelet, ami ezt egy egyenesen fekvő erő és elmozdulás vagy egymással szöget bezáró vektorok esetén is képzi, az a vektorpár skaláris szorzata.
2019. jún. 27. 21:42
10/10 anonim válasza:
#9 Bravó! Ezt már egy nappal előbb leírták. Azt is, hogy csak elemi elmozdulást, elemi munkát kapunk. Jó reggelt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!