Össze gyűjtenétek Márk evangélium főbb cselekedeteit?
Nyárra az egyik feladat irodalomból: az egyik evangélium főbb tőrténéseinek ismerete.
Egyáltalán nem vagyok otthon az ilyen dolgokban,megköszönném a segítséget:)
0,39" kellett a megoldáshoz és 988.000 cikkből áll a gyűjtemény.
.
Lustaságod ellenére a Google a te barátod is!
Ja, igen!
Az Evangélium nem cselekedett semmit.
Dubitusnak van igaza.
Ha meg nem jó helyre írnak egy kérdést, a behajtani tilosra kell kattintani, nem itt szóvá tenni.
Hhm. Tudom hogy lusta vagyok, igaz már elolvastam az üvöltő szeleket,A legyek urát és Egy képzeletbeli barát naplóját+megírtam egy fogalmazást h miért is legyek ura a címe William Golding regényének+ egy belső monológot az üvöltő szelek egyik karakteréhez,meg készítettem egy kollázst egy görög mondáról+ már csak ezt kellene megtudnom ami a Bibliához kapcsolódik, már elolvastam mindent ami ilyen vallásos, úgy hogy ha nem bánjátok ennyi lustaságot megengedek magamnak. (Amúgy ezek kötelezőek,és még hátra vannak az angol fogalmazások :( ) Igaza volt az egyik válaszolónak, és hasznosítom is a linkjét,de azért aki tudja ezeket a dolgokat annak szívesen fogadnám a segítségét💜
13/L
Tudsz róla, hogy július van? Pihenjél, ne tanulj ennyit még nyáron is, nem úgy nézel ki, mint aki megbukott, ezért muszáj neki.
Mikor voltál utoljára kirándulni? Strandolni? Sétálni a városban, csak úgy? Ha most nem használod ki a sok szabadidőt, mi lesz veled megint szeptembertől júniusig? Végigsírod az évet, hogy túl vagy terhelve? Te terheled túl saját magadat, ha a nyarat nem pihenéssel töltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!