ÁÁÁÁÁ bajban vok. Mi az hogy 3 a négyzeten?
Figyelt kérdés
Holnap évvégi doga és ha nem tom bukfenc ez is már kegyelem lehetőség.Meg ha 4 a harmadikon...az ugye 4szer 3=12. de sose jó ellenőrzésnél sem. S.O.S2010. jún. 14. 20:17
31/42 anonim 

válasza:

Sztem ha ennyi egyesed van be se menj, mert felesleges..
Már megbuktál, ne reménykedj a kettesben, ha még a hatványozás sem megy..
Viszont a könyvtárba bemehetnél pár alapkönyvért, aztán ideje lenne elkezdeni ami eddig kimaradt..
A TANULÁST!!!!
32/42 A kérdező kommentje:
Megbuktattak... :@@@@ már másoggyára. tuttam valamenyit de ez nem volt elég. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. anyi a nyáramnak.
2010. jún. 15. 12:57
34/42 anonim 

válasza:

Szerintem kérdezd meg valakitől élőben(osztálytárs(mondjuk szünet van,de ha lenne időm és az én osztályomból bukott volna valaki így is segítenék neki),szülőtől vagy ilyesmi) mert a neten elmagyarázni nagyon nehéz.mert nem tudjuk mennyit értesz belőle,és amit élőben fél óra elmagyarázni az itt minimum két hét.(amíg te ráérsz, a válaszoló ráér és válaszol, megint elmondod hogy mit nem értesz, megint válaszol...)Szóval úgy egyszerűbb lenne.
Egyébként hány éves vagy? És hányadikos?
35/42 A kérdező kommentje:
14 éves és 5-es.
2010. jún. 16. 13:18
37/42 anonim 

válasza:

bazzz 14 évesen én 9.es voltam xD
38/42 anonim 

válasza:

14 éves és ötödikes? és csak másodjára buktattak? azt hogy? 14 évesen én már gimis elsős voltam...
39/42 A kérdező kommentje:
5-ikben buktattak már kétszer. amúgy 3-ikban meg negyedikben is. de tök mindegy megint megbuktam. el van szúrva a nyaram. most tanulhatok. áááááá mindegy nem fogok én tanulni nem érdekel már semmi se.
2010. jún. 16. 19:53
40/42 anonim 

válasza:

Gondolom a hormonok beindultak 10 évesen, mint ahogyan az már a családi hagyomány szerint évezredek óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!