ÁÁÁÁÁ bajban vok. Mi az hogy 3 a négyzeten?
Figyelt kérdés
Holnap évvégi doga és ha nem tom bukfenc ez is már kegyelem lehetőség.Meg ha 4 a harmadikon...az ugye 4szer 3=12. de sose jó ellenőrzésnél sem. S.O.S2010. jún. 14. 20:17
1/42 anonim 

válasza:

Három a másodikon vagyis 3*3 azaz 9!:D Nem csoda a bukás:D
2/42 anonim válasza:
három a négyzeten az 3x3,három a köbön(harmadikon az 3x3x3,
3 a negyediken az 3x3x3x3...
3/42 anonim 

válasza:

Négy a harmadikon az pedig 4*4*4 és az 64
5/42 anonim 

válasza:

4 a harmadikon az 4*4*4.
Mindig ahanyadikon, annyiszor szorzod meg magával a számot.
De szerintem ez rajtad már nem segít. Ez nekem nagyon bukás gyanús már.
6/42 anonim 

válasza:

Ha gondolod irj privit szivesen segitek rajtad hát ha még menthető vagy:)
7/42 anonim 

válasza:

Úgy látom vannak még rajtam kívül hülyék. XD
Én most tanultam meg a %számítást. -.- XD
8/42 A kérdező kommentje:
bocs de ez magas nekem. 3 a négyzeten mért három a másodikon? amikor benne van a nevében hogy négy. és amúgyis háromszor kettő=6!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meg a másikat se értem. 4 a harmadikont hogy kell kiszámolni????? megfogok bukni. és ez már a második lesz. :@@@@@ segítsééég.
2010. jún. 14. 20:33
9/42 anonim 

válasza:

A 3^2-t azért mondjuk úgy, hogy három a négyzeten, mert egy három egységnyi oldalú négyzet területe 3x3 egység.
10/42 A kérdező kommentje:
vagy szerintetek az egész évet nézve 16 eggyesre és 3 kettesre megaggyák a kettest?
2010. jún. 14. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!