Puskázási ötletek? :D
én nagyon ritkán puskázok és sose buktam le. Itt van pár tipp:
1. Ha a terem szélén ülsz, írd le egy papírra az összes dolgot, csúsztatsd be a combod alá, de úgy, hogy lábujjhegyen ülsz, ha arra jön a tanár, leteszed a lábad és a combod máris eltakarja. =D
2. Rakd le a talpad alá a puskát, ha arra jön a tanár, rakd rá a lábad.
Ahhoz, hogy ezek a puskák tökéletesen sikerüljenek, a lefelé nézés közben a homlokodnál takard el a szemedet, könyökölj, és ha lány vagy, vagy hosszú a hajad, rakd a kezed a hajad alá elöl, és tökéletes, mert úgy tűnik, gondolkozol.
Én a jó csapatmunkát ismerem:
előtted ül egy hosszú, kibontott hajú lány, a hátára ragasztva a puska, kiengedi a haját. Ha köhögsz egyet, előre teszi a haját, a puska szabad. (Padtársaknak különösen ajánlom.) Ha kiadsz egy sóhajtó hangot, visszaengedi a haját. Van a radír trükk is. (Matekra az igazán király.) Nagy radírra ráragasztani a puskát, és fordítgatni, radírozgatni. De van még a titkos trükk, hogy olyan filccel kell írni, ami színtelen, és ha megvilágítod a hozzá tartozó kis lámpácskával, ami lila színű, akkor látszik a szöveg. Vagy a puskatoll! (!!!) De anyámé a KEDVENC: vett egy műanyag vonalzót, egy hét törpéset Hófehérkével. Leesett a földre, és ketté tört. mármint szét vált az alja és a teteje. az egyik oldalát összeragasztotta celluxszal, és nyitogatható. Elkapta egy tanár, forgatta a vonalzót, forgatta, forgatta...nem talált semmit. Megúszta. Az egyik osztálytársam vett egy műbanánt, és annak húzogatta a héját. Alatta meg ott volt a plasztikon a puska. De van még a tükör trükk is. Meg a csokoládé borítós.
Fiú vagy vagy lány??
Én úgy szoktam puskázni, hogy fölveszem az egyik fodros szoknyámat és oda rejtegetel papírokat :)
Még nem szurták ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!