Puskázási ötletek? :D
Jó ötletek vannak :)
Én nem nagyon szoktam puskázni,de azért ha sok az anyag, akkor sokat tud segíteni :) (pl.:az évszámokat én állandóan összekeverem töriből)
Ám még nyugodtan írhattok
igen a függvénytáblázatba beleírni.. ez megy... csak el kell lapozni mikor "gondolkozol".
én mindig úgy puskázok hogy vagy a tolltartómba rakom a kis cetlit, vagy felrakom az egyik lábamat keresztbe a másikra, és amelyik felül van arra rakom a puskát és felszorítom a padra, ha meg kell, csak elmozdítom a lábamat egy kicsit, lenézek óvatosan mintha gondolkodnék, megnézem majd visszaszorítom a padhoz.
Amúgy az a lényeg az egésznek, hogy ha feláll a tanár a tanári asztaltól körbenézni, akkor ne csinálj hirtelen mozdulatokat, mert az mindent elárul. Nekem volt olyan is mikor már nem volt annyi idő hogy behúzzam a tolltartót.. mondtam " itt a vég"... és nem vette észre, pedig ott virított :D
Aki mindig puskázik, az hülye marad.
Aki soha nem puskázik, az őrült.
Aki csak néha puskázik, az lebukik. =D
Tanulság:
Ha hülye maradsz, legalább nem lesznek rosszak a jegyeid.
Wordbe leírod, lehetőleg nem túl hosszú sorokat, mindegyiket ugyan akkorára, majd ha végeztél, 5-ös betűméret és az egész marha kicsi lesz mégis el tudod olvasni. Aztán csak be kell csúsztatni a papírod alá, ha kell valami csak kihúzod és a tanár sem veszi észre.
Másik.
Jóóóóóóóó laaaasssssaaaaan feeelmooondoood eeegy eeeempéééhááármaaaas leejáááátszóóóóóraaaaaa... vagy ami épp kéznél van, szóval felmondod az anyagot, olyan gyorsasággal, amilyenben még tudod írva követni a szöveget, a különböző részek között mondjuk fütyülsz, hogy tudd, hol az anyagrész vége. Aztán lejátszót beteszed a pulcsid alá a kezedet + az öledbe ha jön a tanr csak ráhúzod a pulcsit... zsinór... igen ez az ötlet télleg csak hosszú hajúaknak válik be, mert a póló alól kilógó zsinórrészt, frankón ellehet takarni a hajjal. Én ezzel a módszerrel írtam meg az év végi jegyemet eldöntő dogát, hogy: 1. tanulószoba 2. csomó más osztályos fazon 2 tanár akik egész idő alatt korzóztak a padok között...
Van még egy.
fogsz 1 A4-es lapot, a közepe felé kivágsz belőle 2 egyforma téglalapot suliban óra előtt felragasztod a padod aljára (feltéve ha nem ültet el, mert ha etütet máshová, az szívás) és közé csúsztatsz egy lapot a puskával együtt, ha nem jön a tanár csak kihúzod a téglalapokon keresztül, ha jön vissza csúsztatod, ha bele néz a padodba, úgysem veszi észre, hiszen fent van... de ezt ettől is függ mennyire hajol és néz be.
Amúgy én még soha nem buktam le puskázással...
1. Egy nehéz dolog, de a következőt kell tenni: tedd bele a cipődbe a puskát órára kösd ki és amikor kell vedd ki a lábad, és nézd meg ami kell. Ha észreveszik, hogy nézel valamit lent akkor beleteszed a lábad a cipőbe és kész.
2. Vannak ezek a gumi karkötők, fogod ráírods a belsejére a puskát és amikor kell felhajtod, ha észrevennének végig huzod rajta az újad és eltűnik a tollnyoma.
3. ragazd le a lábad seb tapasszal és írd rá a puskát néha vedd le és nézd meg, ha észrevesznek akkor a tanár mégsem teheti meg, hogy a szegény fájós lábadról levegye a tapaszt.
4. írd rá a puskát a zsebkendődre, ha észrevesznek akkor fújj bele és ki nyúlna abba már bele???
5. Rakjad a puskát a nadrágba (slicchez) aztán kezd el nézni minth néznéd a töködet, vagy a másik cuccot, ha arra jön a tanár slicc fel és nem buksz le.
Egyébként ezt mind most találtam ki, szval ha kell még akkor bass.akos@gmail.com
Hmmmm.. kissé bonyolult ötletek, de nem rosszak....
Szerintem a legegyszerűbb, ha fogod a tollad és a lábad azon részére, amit eredetileg eltakar a zokni, felírod...
A másik... nekünk van egy tanárunk, aki dolgozatnál engedi, hogy számológépet használj... Nos, ha épp nincs, akkor telefon is jó lesz... Ebből adódóan előtte nap felírod az anyagot, és elmented... Másnap lehetőleg billentyű-paranccsal megnyitod, és elolvasod, ha a tanár közeledik vagy kéri meg csak kilépsz...
Én az egyszerű megoldásokat szeretem...=)
amm lányoknak egy jó ötlet:
a szoknya belső részének az aljára fordítva ragaszd fel celluxszal a puskád. tök mind1 , hogy írott vagy gépelt. a legjobb benne, hogy a tanár nem kérdezheti meg, hogy mi van a szoknyád alatt. :D
valamint régen az ábrákat meg a memoritereket (főleg 2 oldalas angol szövegeket) photoshoppal lekicsinyítettem és beraktam a szemüvegtokomba, ami felülnyitós.:D ha jön a tanár akkor nem látok: és szemüvegem kell, máskor meg a szemüvegtörlőm. :D de legjobb, ha résnyire nyitva hagyod. :)
jah ha olyan a tolltartód,írd rá grafittal. csak akkor veszik észre ha nagyon nézik. :)
most több nem jut eszembe.:D
én egyelőre ilyen egyszerűen puskázom:D kitapasztalom hogy melyik tanárnál hogyan lehet és ahhoz képest készítek.
van egy tanárom aki mindig hangoztatja hogy "ne puskázzatok mert azonnal egyes!!" ilyen mérges hangon xD (najó ez lényegtelenxd) nála nagyon könnyű csak fogok egy nem túl széles de hosszú lapot és ráírom a puskát(mindkét oldalára) aztán berakom a doga alá és mikor nem figyel akkor rárakom a dogára vagy megfordítom ilyesmi:D vagy ha olyan a tanár aki megengedi hogy legyen a dogapapír alatt valamilyen alátét(pl. másik füzet/könyv) annak a borítójára is rá lehet írni. de most kitaláltam valami újat:D ha van leszakadt borító (nálunk az angol munkafüzeté és a föci atlaszé szakadt le) és mondjuk fehér a belseje akkor oda fel lehet vésni a puskát és ha kell valami akkor fogsz egy grafitot és elkezded satírozni:P de ez inkább akkor jó ha nem járkál a tanár, vagy ha gyorsan ki tudod radírozni a grafitot/megfordítod a borítót.
bocsi ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam:D
amúgy tök jó ötletek voltak előttem:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!