Melyik a kedvenc high tech puskátok? Legtutibb puskázási ötletek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 10:53
1/10 anonim válasza:
jah, a legtutibb, amikor a saját agyamból puskázok:P
2/10 anonim válasza:
annyi idő megtanulni, amennyi egy puska megírásához kell. és úgy nem is buksz le... Tanulj, tinó, ökör lesz belőled.
4/10 anonim válasza:
Jaaaaj a sok kis álszent. :P
Én a tolltartómba szoktam rakni, nekem eddig ez jött be a legjobban, de ha mindent el kell pakolni akkor sajna ez a módszer nem játszik.
5/10 A kérdező kommentje:
ekkora álszent embereket.kösz ezeket a kommenteket tartsátok meg magatoknak!
2010. júl. 12. 20:35
6/10 anonim válasza:
Miért lennének álszentek? Ez a gond a politikusokkal is...mindent csalással akarnak elérni.
7/10 anonim válasza:
Istennem komolyan....mindenki játssza itt az eszét. Utolsó előtti voltam.
8/10 anonim válasza:
aki nem csal és megmondja hogy ő nem csalt, az álszent? gratulálok :D
9/10 anonim válasza:
Magyarország...2010...ha csalsz akkor te vagy a király...ha nem csalsz akkor hazudd azt, hogy csalsz és te leszel a király...
10/10 A kérdező kommentje:
Magyarország 2010!én sem csalok, itt senki nem csal,itt mindenki okos mégis itt tart ez a k*urva ország.hagyjuk már!!!
2010. júl. 17. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!