Melyik a legjobban bevélt puskázási módszer serintetek?
Nálam bevált módszer az, hogy a kezemre írom. A legegyértelműbb hely, ezért nem nézi senki... :D A másik, hogy a csizmámra/bakancsomra ragasztom cellux-al a papírt, amire a puska van írva, a lábamat az ölembe veszem és a nadrágot húzogatom oda-vissza.
Jó megoldás még hogy a cipőtalpadra írod fel, az úgyis lekopik ha járkálsz rajta.
Ha lány vagy akkor nyáron meg lehet csinálni, hogy szoknyát veszel fel(fiúk esetében rövidgatyó) és a combodra írod fel. A szoknyát/gatyót is ugyanúgy oda-vissza húzogatod. Elvileg a tanár meg nem kérhetne meg, hogy húzd fel a szoknyád..:P
Mondjuk én ritkán puskázok, vagy ha puskát írok akkor sem nagyon használom, mert mire leírom addigra megjegyzem..
Begépeled (ezzel már félig meg is tanulod).
Szerintem csak az tud hatékonyan puskázni, aki azért valamennyire képben van. Ezután három-négy hasábba rendezed és 5-ös betűméretben kinyomtatod. Egy A4 oldal tartalma el fog férni a tenyeredben (vagy alatta)!
Leirod egy kulon lapra az anyagot, esetleg kiteped a fuzetedbol. A dolgozat lap ala teszed, es huzkodod. Ha a tanar az asztalnal ul, nem kell huzkodni, mert akkor kint hagyod, es ugyis a padot bamulod, hiszen irsz.
A masik, hogy raulsz a konyvre, es ahogy lefele nezel, mintha a papirodra neznel az asztalon, a konyvedbol kiirod az anyagot.
Aztan hosszu ujju puloverben mesz, aminek az ujjat konnyen feltudod huzni. Berakod alaja a puskat. A kezed az asztalon, es huzkodod a pulit fel.
Felelesnel az elotted ulo hatahoz teszed a konyvet, fuzetet.
Vagy az elotted ulo oldalra fordul, es tartja neked a fuzetet a pad alatt. Ha szol neki a tanar, hogy forduljon vissza, akkor gaz van.
Felelesnel meg tud sugni a mogotted ulo is.
húú múltkor tök büszke voltam, olyan jól sikerült az egyszerrakott szoknyám alól kiírni :)))
és ami a legszebb, hogy egy másik tanár ajánlotta :)
Talan nem fogjatok elhinni , de annak idejen amikor en gimibe jartam az egyik osztalytarsnom hedszettel puskazott. Felhivta a pasijat , aki az autoban ult es mikor megvoltak a kerdesek egyszeruen lediktelta neki. Garboba jott suliba es hosszabb haja volt , nem bukott le !
A szoknyas is jo ! Most igy hirtelen nem jut eszembe mas, de egy masik osztalytarsam amikor lebukott ill. csak gyanitottak a szek aljara ragasztotta a puskat , igy nem volt se nala , se sehol a kornyezeteben . Erre sem jottek ra , szunetben leszedte. A masik pedig a lap , ha tudod , hogy egy sima A4-es lapra irjatok a dogat , vagy kiteptek a fuzetbol egy lapot, arra megirhatod es azt adod be !
Most igy ennyi , ahhoz kepest egesz sok jutott az eszembe , jah ! Volt olyan is , hogy a tollnak a belsejet lehetett tekergetni es abban elfert egy papir igy a csavo beletette a puskat es tulajdonkeppen kiolvasta belole az anyagot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!