Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik a legjobban bevélt...

Melyik a legjobban bevélt puskázási módszer serintetek?

Figyelt kérdés
nagyon fontos dolgozat és felelet is egyaránt
2009. márc. 3. 18:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig a padra írtam óra előtt ceruzával a főbb dolgokat..

A számológépet, a tolltartót meg az üdítős üveget is tele lehet firkálni az előtted ülő széktámlájáról nem is beszélve..:)

A radiátor mellett ülőknek a legkönnyebb

2009. márc. 3. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
azt is lehet hogy pici papírra ráírod kis betűvel az anyagot, és celluksszal beragasztot a pólód belső felére a hasadnál vagy a karodnál. Ha jó hosszú a papír, lehet hajtogatni ide-oda, és ha jön a tanár csak visszahúzod a pólód. Én ezt csináltam irodalom tznél múltkor, és 5ös lett, mondjuk a puskát nem használtam, mert mire leírtam, megtanultam:D.:D:D:D Ja, és az is jó módszer, hogy a padra felírod a kulcsszavakat, és próbálod szünetben megjegyezni, amelyiket sikerült, azt kiradírozod, amelyiket nem, azt halványan meghagyod. De általában szinte mindenki megtanulja legalább az anyag 2/3át puskaírás közben.
2009. márc. 3. 23:54
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Lehet párszáz forintért kapni puskatollat is. Lényege az, h a toll belsejébe egy papír van beletekerve, és azt ki lehet húzni.
2009. márc. 4. 18:41
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
megirod gépbe aztán mp4 re ráteszed és onnan kinézed ..
2009. márc. 5. 22:47
 15/21 anonim válasza:
100%
Hat ezek a valaszok nagyon jok...nalam bejott az hogy pici cetlire rairtam a dolgokat es a zsebembe tettem amikor kellett meg elovettem ,de rairhatod a kezedre vagy a labadra is onnan meg konyu leolvasni..:D
2009. márc. 7. 11:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Csuklóra írva, papírkán csuklópánt alatt. Garbó és headset, telefonba fényképezett anyagok, mp4. Könyv a padban, puska a sorvezetőn, a padra írva, az előtted ülő hátán. A kidekorált falon (sok-sok üzenet, levélke, dalszöveg, vers, kép) a kiragasztott puska, a krétatartó teleírva. A vetítőfóliára kinyomtatva a padszínű szöveg. A floppy lemezére ragasztott papírok. Ha lehet enni, a táblás csoki papírjának a belsején a puska (érettségin is alkalmazható). Asszem ennyi :)
2009. márc. 7. 22:58
 17/21 anonim válasza:
92%

Megtörtént eset írásbeli érettségin:

Az érettségit felügyelő férfi tanár észrevette,hogy a egyik diáklány a szoknyája alól(lábáról) olvassa az anyagot. Odament hozzá,és közölte,hogy mint férfi nem,de mint tanár megteheti,-és felhúzta lány a szoknyáját. A csaj pedig nemes egyszerűséggel felelt:mint diák nem,de mint nő megtehetem-majd pofonvágta XD

2009. márc. 8. 23:11
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

en is 5os karakter + tenyer alol puskaztam a legtobbet. nem tudok kicsibe irni, meg ennyire kicsibe szerintem senki nem tud irni. meg nem kaptak el.

erettsegin 1 csaj bevarratta a bo szoknyajaba a leckeket, minden fodorban mas volt. eleg durva.

az is jo ha lap ala teszed vagy megirt lapot adsz be de szerintem azzal nagyobb az eselye a lebukasnak.

2009. márc. 9. 19:22
 19/21 anonim válasza:
100%
Mobillak lefotózol egy oldalt a könyvedből és dogakor csak rázummolsz a szövegre és simán kilvasod az egészet!! Vagy azt a képet beállítod háttérképnek!
2009. júl. 2. 12:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobban bevált puskázási módszerem a mobiltelefon, soha nem buktam le. Kell hozzá egy mobiltelefon ami tudja kezelni a word vagy a powerpoint fájlokat. Kell hozzá egy ing vagy egy pulóver ami cipzározható. Ha számológépet használsz az is segíthet.

A lényeg, beülsz órára, szinte bárhova ülhetsz (nekem ma a tanár az UV-n 1 méterre állt tőlem és lazán kinéztem)

A telefonra rátöltöd az anyagot valamelyik formátumban. Amikor elkezditek írni akkor a kezedbe veszed és végig ott tartod (figyelem fárasztó!) ha jobb kezes vagy a balba és elfekteted az asztalon a kezed, hogy a csuklód lelógjon róla. (Mintha bal kézzel megfognád a jobb hónaljadat) Ott a telefon, senki nem láthatja, mivel az ing vagy a pulóver nyitva van, ez hátulról és oldalról bevéd. Csak arra kell figyelni, hogy a tanár ne vegye észre ha kicsit lenézel, illetve a telefon fényét ha túl erős. Erre pedig ott a számológép. Az asztal aljához csúsztatod és úgy teszel mintha számolnál, ha a tanár odanéz azt hiszi a számológépet nézed, nem a puskát. Lehet kicsit körülményes de garantált a siker! Töménytelen anyagot tudsz így kiírni.

2009. aug. 31. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!