Melyik a legjobban bevélt puskázási módszer serintetek?
Én mindig a padra írtam óra előtt ceruzával a főbb dolgokat..
A számológépet, a tolltartót meg az üdítős üveget is tele lehet firkálni az előtted ülő széktámlájáról nem is beszélve..:)
A radiátor mellett ülőknek a legkönnyebb
Megtörtént eset írásbeli érettségin:
Az érettségit felügyelő férfi tanár észrevette,hogy a egyik diáklány a szoknyája alól(lábáról) olvassa az anyagot. Odament hozzá,és közölte,hogy mint férfi nem,de mint tanár megteheti,-és felhúzta lány a szoknyáját. A csaj pedig nemes egyszerűséggel felelt:mint diák nem,de mint nő megtehetem-majd pofonvágta XD
en is 5os karakter + tenyer alol puskaztam a legtobbet. nem tudok kicsibe irni, meg ennyire kicsibe szerintem senki nem tud irni. meg nem kaptak el.
erettsegin 1 csaj bevarratta a bo szoknyajaba a leckeket, minden fodorban mas volt. eleg durva.
az is jo ha lap ala teszed vagy megirt lapot adsz be de szerintem azzal nagyobb az eselye a lebukasnak.
Nekem a legjobban bevált puskázási módszerem a mobiltelefon, soha nem buktam le. Kell hozzá egy mobiltelefon ami tudja kezelni a word vagy a powerpoint fájlokat. Kell hozzá egy ing vagy egy pulóver ami cipzározható. Ha számológépet használsz az is segíthet.
A lényeg, beülsz órára, szinte bárhova ülhetsz (nekem ma a tanár az UV-n 1 méterre állt tőlem és lazán kinéztem)
A telefonra rátöltöd az anyagot valamelyik formátumban. Amikor elkezditek írni akkor a kezedbe veszed és végig ott tartod (figyelem fárasztó!) ha jobb kezes vagy a balba és elfekteted az asztalon a kezed, hogy a csuklód lelógjon róla. (Mintha bal kézzel megfognád a jobb hónaljadat) Ott a telefon, senki nem láthatja, mivel az ing vagy a pulóver nyitva van, ez hátulról és oldalról bevéd. Csak arra kell figyelni, hogy a tanár ne vegye észre ha kicsit lenézel, illetve a telefon fényét ha túl erős. Erre pedig ott a számológép. Az asztal aljához csúsztatod és úgy teszel mintha számolnál, ha a tanár odanéz azt hiszi a számológépet nézed, nem a puskát. Lehet kicsit körülményes de garantált a siker! Töménytelen anyagot tudsz így kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!