Jó puskázási modszerek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 16:15
1/7 anonim válasza:
Hát osztály alapján..nálunk ezek mennek:
Vagy 2 láb közé a székre lerakod.
Ha úgy ülsz akkor tankönyvet kihúzod a padból.
Tenyérre írás.
Cipőbe rakni a puskát.
Pulcsid újába.
Vagy tolltartó..de az feltűnő mert össze kell húzni mert ha arra megy a tanár meglátja..és az h ki-be húzod a cibzárt az feltűnő
Padra írni grafittal..és a papírt amire írsz azzal eltakarni (legjobb ha nem emeltetik fel veled a papír lapot)
Vagy a papír cetlit amin van a puska azt, arra a papír alá amire írsz.
Vagy puska toll.
Kb. ennyi :)
3/7 anonim válasza:
istenem tök gáz hogy valaki segitséget kér te meg tanulj.....
gyökér...:/
4/7 anonim válasza:
Gyökér az, aki puskázásra buzdít.
5/7 anonim válasza:
"Tanulj." Tudod, kedves 2-es a tanulás nem puskázási módszer. Én úgy puskáztam hogy beraktam a füzetemet nyitva a padba. Amikor nem figyelt a tanár benéztem. De a stréberek miatt majdnem lebuktam, mert ők gyanút fogtak. Ezért is vigyázz velük. Vagy az is jó, hogyha a tanárnál van megoldó kulcs akkor kimész kérdezel tőle vmit, (közben megjegyzed a megoldást) és visszamész. Ennél már s tréberek sem fognak gyanút.
6/7 anonim válasza:
az anyagot vágd ki kicsinyitsd le és dugd a dolgozat alá
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de mondjuk mi lenne, ha felállnál a géptől és tanulnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!