Biztos puskázási módszerek? 14/L
Ha járkál a tanár akkor nincs módszer ami tuti lehetne..
Amúgy bő pulóver és a belsejére ragasztod aztán felhajtod amikor leülsz, vagy ugyanez a pulóver ujjadra.
Írd meg a szöveget szövegszerkesztőben, és print screennel alakítsd képpé irfan viewben.
Képként sokkal hatékoynabban lehet kicsinyiteni
Lézernyomtatóval nyomtasd ki.
Tenyérbe max 3x3 cm es legyen egy lap a pulcsidra meg ami belefér, vagy amit biztonságosnak érzel.
Kétoldalas ragasztóval ragaszd fel a pulcsidra.
Nyomtrathatod oylan színű háttérrel is minta pulóvered, hogy ne rikítson ki a fehér.
És amikor használod, mindíg figyeld a tanárt előtte, hogy merre néz.
Vagy még hatékony lehet az is, ha pl viszel egy pepsi colát, és a cimkét módosítod előtte.
Apró betűs részeket helyére beírod a feladatod megoldásait vagy amit puskázni akarsz, kinyomtatod szinesbe, leragasztod celuxxal, hogy csillogjon mintha nejlon lenne és kicseréled a cimkét.
Ez nem is feltünő annyira. és még a padon is hagyhatod ha a tanár el nem rakatja veled.
Vagy a kinyomtatott lapokat ragaszthatod a függönyre is ha a terem végében ülsz vagy ablak mellett a legjobb helyek mindíg a sarkokban vannak, és ablak mellettiek.
De ha egy tanár "hagyja" hogy puskázzatok annak az a legjobb jele, hogy ülve marad, és elkezd valamit írni vagy javítani amit nem hagy abba.
Volt egy tanárom amelyik mindíg ezt csinálta imádtuk ;)
Azt csináltuk hogy kicsit lekódolva felirtuk a válaszokat a táblára sőt valakiknek a könyv nyitva volt(nekem nem mert tanultm:D)és nem vette észre egyiket se:D:D
Tuti módszer nálunk:D am föci órán volt ez
Szerintem telefonnal. ha bátor vagy, bepróbálhatod a hangfelvevőt is, ha nem, akkor szöveget beleírsz /rámásolsz
vagy ha jó a kamera egyszerűen lefotózod és nagyítgatod h kitudd írni. :)
Tolltartó, apró kis cetlikre felírod a leckéd.
:)
Nekem van egy nagyon jó és bevált puskázási tippem és nem is gyanakodnak:
A számológépem hátuljára ráírom a puskát és így nézegetem az órán és nem gyanakodnak.Főleg a elgjobb számolós órákon!:)
nálunk az ofő csinálja azt, hogy leül és egész órán fel sem áll, javítgat vagy a naplót írja, passz, de ha fel is áll, akkor csak annyinak, hogy kimenjen. akkor mindenki súg mindenkinek és könyveket lapozgatunk :D amúgy meg azt szoktam hogy a táska a földön van de kicipzározva és ha nem figyel kihúzom a könyvet kinyitva :D vagy magyar órán csináltam már olyat, hogy füzetek és kis könyvek egymás mellett, táska az ölemben kicipzározva és a könyveken/füzeteken egy cetli :D
soha nem buktam még le. törin egyszer kabátom ujjában volt egy cetli de a táskát is, meg a kabátot is levetették velem, ezért ott soha nincs semmi esély puskázni. :D
A legjobb módszer még mindig az, hogy TANULSZ, de ha minden kötél szakad, és vészhelyzet van, akkor muszáj... Mivel lány vagy, akkor alkalmazhatsz egy meglehetősen pofátlan módszert: "kihasználod" a tanár a jogait.
Mindösszesen a kinyomtatott puskára (kb. 5 -ös betűmérettel legyen írva) lesz szükséged, és egy melltartóra.
Óra előtt gyorsan beteszed a puskát a melltartódba, de tényleg úgy, hogy senki se lássa, mert az idióta osztálytársak bizony képesek beköpni a tanárnak.
Órán pedig, mikor írjátok, néha feltűnésmentesen kukucskálj be a puskához. Ha a tanár netalántán észrevenné, nem tud mit tenni. Nincs joga a diák melle körül kotorászni, nemde? ;) Arra számíts, hogy ha észreveszi, akkor tudni fogja, mire megy ki a játék, és örökre meg fog utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!