Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Puskázási ötletek, gimibe? :D

Puskázási ötletek, gimibe? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 16:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Tanulj basszus, nem olyan nehéz.
2010. júl. 25. 16:49
 2/17 anonim ***** válasza:
44%

Nekem van a legjobb módszerem, sohase kaptak el még vele senkit.

Leírod az anyagot egy A4 lapra kemény ceruzával,aztán kiradírozod az egészet, és dolgozatíráskor azt a lapot veszed elő...

Senki nem fog látni semmit.

3/17 anonim ***** válasza:
5%
Na, erre én is kíváncsi lenék, csak kérlek ne ilyen googl-ban is megtalálható bénaságokat linkeljetek be.:s Köszi.:D
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Nekem van egy tuti ötletem, ami nálam mindig bevált és sosem buktam le, de nem árulom el, bocs.:D
2010. júl. 25. 16:54
 5/17 anonim ***** válasza:
16%
Nekem is jó modszerem van... Egyedi fejlesztés és tuti siker... ;) Megadom a bankszámla számom, ha valakit érdekel 1.000-ért megmondom :P :D
2010. júl. 25. 16:55
 6/17 anonim ***** válasza:
27%
OMG gimibe egy krva szót nem tanultam csak amiből emelteztem tantárgyból, nem tudom mi a francnak puskaznatok, az egesz gimis "tanulás" egy közröhej.
2010. júl. 25. 16:58
 7/17 anonim ***** válasza:
34%
Höö. 1.000-ért, akkor már inkább tanulok .xD
2010. júl. 25. 16:59
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Egy dolgot tanultam meg tökéletes szintem középiskolában: hazudni. Mindig csak halandzsázni kell mindegy mennyire van köze a témához akkor is írni kell. Mateknál is, nem tudod? Sebaj kezdd el folytasd akkor is ha rossz, részpontokat kapsz rá. Magyarnál meg mindenhol megfigyelhető a groteszk ábrázolásmód, az elállatiasodott ösztönlét és az, hogy a költő elhelyezi magát a tájban. Ennyit tanultam négy év alatt mindig ezt mondtam és 4-esre érettségiztem. Sohasem puskáztam mert felesleges volt.
2010. júl. 25. 17:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Wordben egy A4-es oldalra táblázatot csinálsz. A cellák mérete 20*20 mm legyen! Így kapsz egy puskarácsot. A cellákba kis betűmérettel (5-ös, vagy 6-os) szépen beírod azt a cuccot, amit ki akarsz lőni. Ha kész vagy vele, kinyomtatod, majd először egy körzővel gyengén "megkarcolod" vízszintesen a cellák kereteit. Csak vízszintesen csináld meg, és nagyon gyengén!

Ha ezzel megvagy, oszloponként kivágod (függőlegesen), figyelve arra, hogy melyik csík melyik után jön, és összeragasztod őket. (Az oszlopok legalsó celláinál hagyhatsz is egy kb 5mm-es ráhagyást, hogy könnyebben össze tudd ragasztani őket.) Így kapsz egy nagyon hosszú 20 mm széles csíkot. Na, itt jön az, hogy miért volt érdemes körzővel karcolni: harmonika szerűen felhajtogatod, az egész csíkot. Ha kész, megint kihúzod, és az üres oldalát bekened ragasztó stifftel. (De ezt csinálhatod párhuzamosan akkor is, amikor felhajtogatod harmonikába, de egyszerre kb csak 20 cm-t kenj be ragasztóval).

Ha kész vagy a ragasztással, felhajtogatással, elvileg megint 20*20 mm nagyságú lesz, de eléggé vaskos. Cellux-szal szorosan a legfelső lapot összeragasztod a legalsóval. . (Figyelj, hogy az oldalak gerincénél menjen a cellux, ne ott, ahol lapozni kell!!!) Ha kész vagy, akkor gratulálok, megcsináltad az első "pörgődet" =). Egy pörgő akkor van jól elkészítve, ha leteszed az asztalra, és kinyílik, mint egy virág. (sőt előfordulhat, ha az oldalára fekteted, akkor teljes kört fog formázni, ha elengeded, de ez nem baj, mert ekkor lehet majd könnyen lapozni.)

Használat: SZIGORÚAN CSAK EGY KÉZZEL! Ha két kézzel használod, akkor elveszti a lényegét. Ha jobb kezes vagy, akkor a bal kezedben legyen a pörgő (ha meg balkezes vagy, értelemszerűen a jobb kezedben legyen), és a úgy helyezd el a tenyeredben, az ujjaid között, hogy a hüvelykujjaddal tudd lapozni. Gyakorolni kell a használatát, és egyre természetesebb tartást vesz majd fel az a kezed, amelyikkel pörgetsz. (Kezdetben olyan lesz, mintha görcs állt volna a kezedbe =)). Buszon, villamoson, otthon tv nézés közben lehet nyugodtan gyakorolni =).

Megjegyzem, azt egyetemen lehet jól használni, mert nem egy kis teremben ülünk 30-an, hanem egy nagy előadóban akár több 100-an, hiába van több tanár is bent, ha jól pörgetsz, ott nem buksz le. Gimiben viszont necces ezt alkalmazni, kivéve ha jól tudod már használni.

Amúgy az a kiradírozós módszer elég amatőr...

2010. júl. 25. 22:45
 10/17 anonim válasza:
meg kell otthon előre írni az esszét, és egy jó pillanatban ki kell cserélni!
2010. júl. 27. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!